Haberler

Orduspor-Ankaragücü Maçının Ardından

Deplasmanda Orduspor'a 2-0'lık skorla mağlup olan Ankaragücü'nde teknik direktör Hakan Kutlu, maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Futbol olarak her geçen gün üzerine koyan Ankaragücü var." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Orduspor'a 2-0'lık skorla mağlup olan Ankaragücü'nde teknik direktör Hakan Kutlu, maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Futbol olarak her geçen gün üzerine koyan Ankaragücü var, ama tabi bunun yanında her hafta oyuncu kayıplarımız da devam ediyor. Aslında ligin ikinci yarısında gerçekten Mersin İdman Yurdu maçıyla iyi bir giriş yapmıştık. Flaş bir sonuç almıştık. Deplasmanda bu takım 17 tane futbolcusunu kaybetmeden önce bir galibiyet alamamıştı, ama Mersin maçında biz bu galibiyeti aldık, lige giriş yaptık. Daha sonra Beşiktaş'tan Ankara'da puan aldıktan sonra oyuncu kayıplarımız devam etti. Turgut Doğan Şahin, Bora ve Ergin Keleş gibi oyuncular bizim ön bölgedeki kritik adamlarımızdı. Oyun olarak çok iyi oynuyoruz, işin mücadele yanını taktiksel açıdan iyi yapıyoruz, ama ön bölgede sorun yaşıyoruz. Çünkü oradaki hem tecrübeli, hem yetenekli arkadaşlarımızı kaybettik. Ama zamanla bu sorunu da aşacağımızı zannediyorum. Bundan sonraki amacımız hek Türk futboluna yönelik, hem Ankaragücü'nün geleceğine yönelik işler yapmak, futbolcular kazandırmak, geleceğinin yapılandırmasına girmek olmalı. Bugünkü maçla ilgili tekrar ediyorum, iyi bir futbol oynadı takımımız, özellikle maçın ikinci yarısında. Orduspor'un iki tane pozisyonu yok ama 2-0 mağlup olduk. Dediğim gibi bugünkü maçın genel özeti de buydu" diye konuştu.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper de yaptığı açıklamada, iki 45 dakikada da farklı bir Orduspor'un sahada olduğunu söyledi. Cuper, "Genel olarak şunu söyleyebilirim. Tabiki 3 puan kazandığımız için mutluyuz ama baktığınızda her iki yarıda da farklı oynayan bir Orduspor vardı. Birinci yarı çok iyi oynayan bir Orduspor, ikinci yarı dikkati dağılan ve daha az iyi oynayan bir Orduspor vardı diyebilirim. Saha şartlarına baktığınız zaman tabiki zorlu şartlar altında oynadık ama belki de bu bizim için iyi oldu. Çünkü baktığınızda bu saha ve zemin bizim iddiamızı sağladı. Bu şartlar altında alınan 3 puan güzel ama burada en önemlisi takımımızın kazanmasıydı ve bunu kazanmayı bildik. Önemli olan bizim takım olarak yansıttığımız karakter ve mantalite. Bunu geçmişe baktığımız zaman, geleceğe baktığımız zaman takım olarak çok daha iyi yaptığımızı görüyoruz. Bu karakter ve mantaliteyi güçlendirdiğimiz zaman çok daha iyi yere geleceğiz. Baktığınızda zaten peşpeşe çok iyi puanlar aldık. Bu şekilde sahip olduğumuz şeyleri güçlendirip çalışarak çok daha ileriki sıralarda yer almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hakan Kutlu Ankaragücü Orduspor Spor Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title