Haberler

Cnr Kitap Fuarı'na Doğru

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, bu yıl ikincisi düzenlenecek CNR Kitap Fuarı'nda, 270 kitap ve çok sayıda belgeselle ziyaretçilerini karşılayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, bu yıl ikincisi düzenlenecek CNR Kitap Fuarı'nda, 270 kitap ve çok sayıda belgeselle ziyaretçilerini karşılayacak.

Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu fuar süresince, 15 ayrı etkinlik düzenlenecek. Fuar kapsamında Kültür AŞ, 5 imza günü, 6 söyleşi ve 4 çocuk atölyesi düzenleyecek. Kültür AŞ stantlarından alışveriş yapan herkese, 15 ayrı yazarın Çanakkale Savaşı'nın farklı boyutlarını ele aldığı 1453 İstanbul Kültür ve Sanat Dergisi hediye edilecek.

İmza günlerinde "Vatikan Gizli Arşivleri'nde Çanakkale 1915" kitabının yazarı Rinaldo Marmara, 28 Şubat Cumartesi günü 14.00-16.00 arasında, "Ayasofya Efsaneleri" kitabının yazarı Ferhat Aslan, 1 Mart Pazar günü 13.00-15.00 arasında okurlarıyla buluşacak.

Yine 1 Mart Pazar günü 15.00-17.00 arasında "Fetih ve Fatih" kitabının yazarı Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, 7 Mart'ta "İstanbul'un 100 Lezzeti" kitabının yazarı Nilgün Tatlı, 8 Mart'ta ise Prof. Dr. Semavi Eyice kitapseverlerle bir araya gelecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Ajansı Çanakkale Kültür Sanat Haberler

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title