Haberler

Türkiye İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası

Güncelleme:

Türkiye İşitme Engelliler Atletizm ŞampiyonasıFederasyonumuzun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler ve Gençler İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası 12-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksinde düzenlenecektir.

Türkiye İşitme Engelliler Atletizm ŞampiyonasıFederasyonumuzun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler ve Gençler İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası 12-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksinde düzenlenecektir. Şampiyonaya katılacak olan kulüp ve sporcularımızın aşağıdaki kayıt formunu eksiksiz doldurarak 04 Şubat 2022 mesai bitimine kadar sporservisi@tiesf. gov. tr'ye mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Linklerde yer alan belgeleri indiremiyorsanız ( Chrome) tarayıcınızın geçmişini temizleyin yada tarayıcınızı değiştiriniz (internet explorer)UYARI: Milli Takıma katılma hakkı kazanılması durumunda 24. Deaflympics Yaz Oyunlarına katılacak sporcularımız en az 2 doz biontech aşılanmış olmak zorundadır. Bunu beğen Açıklaması

Kaynak: Habermetre / Toplum

Nevin Yanıt Atletizm Türkiye Mersin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title