Haberler

Su kanalı tarlasını ikiye böldü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta tapulu arazisinin ortasından kendisinin haberi olmadan su kanalı geçtiğini iddia eden Hüseyin Tıngır, mağdur olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ta tapulu arazisinin ortasından kendisinin haberi olmadan su kanalı geçtiğini iddia eden Hüseyin Tıngır, mağdur olduğunu söyledi. Yetkililerden yardım bekleyen Tıngır, probleminin çözülmesini istiyor.

Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan gurbetçi Hüseyin Tıngır, Kahramanmaraş'taki 28 dönüm tapulu arazisinin ortasından 6 yıl önce su kanalı yapıldığını iddia etti. Arazisini çocukları için yatırım amaçlı aldığını söyleyen Tıngır, araziyi alabilmek için 20 yıl Avrupa'da direksiyon salladığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı ve ilgili kurumlardan mağduriyetinin giderilmesi için yardım isteyen Tıngır, "Burayı gelişigüzel istimlak etmeden bana sormadan bu kanal yapılmış. Ben bir gün izne geldim ve baktım ki büyük bir kanal var. Ben anlamıyorum, benim tapulu tarlamın ortasından sıkılmadan ve utanmadan büyük bir su kanalı yapmışlar. Ben Almanya'dan her izne geldiğimde 6 yıldır uğraşıyorum ve hiçbir şekilde bir netice alamadım. Arazimin toplam alanı 28 dönüm ve bu alanın ortasından böyle yarılmış kanal açılmış. Bu alanı satacak olsam kimse alamaz ve ortasında bölünmüş. Avrupa'da Almanya'da değişik işlerde çalıştım. Kendi taksi iş yerimi kurdum ve 20 yıl taksi şoförlüğü yaptım ama ne kadar da Avrupa'da çalıştıysam da benim gönlüm memleketimden yana. Buraya da geliyorum ve bana böyle bir problem çıkartıyorlar. Ben bu yeri çocuklarımın geleceği için yatırım olarak almıştım. Cumhurbaşkanımız, İçişleri Bakanımızdan yardım istiyorum. Kim ilgileniyorsa Allah rızası için benim bu işimi bir an önce açıklığa kavuştursun" diye konuştu.

Bu arada, tarla ortasına yapılan taşkın koruma inşaatı ile ilgili Kahramanmaraş Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünden yazılı açıklama yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ile Hüseyin Tıngır'ın mağduriyetinin giderileceği belirtilen açıklamada, "Vatandaşımızla görüşme yapılmış olup Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince gerekli çalışmalara başlanılmıştır" denildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Almanya Güncel Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 16. Bölüm tek parça HD izle 7 Haziran Cuma! 7-8 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm (SEZON FİNALİ) canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? 7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 15. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title