Haberler

Omü'de Uluslararası Sempozyum

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından, "2nd Recent Advances in Pediatric Minimally Invasive Surgery" konulu bir sempozyum düzenlendi.'www.pedendoscopy2013.com' adresinden ulusal ve uluslararası...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından, "2nd Recent Advances in Pediatric Minimally Invasive Surgery" konulu bir sempozyum düzenlendi.

'www.pedendoscopy2013.com' adresinden ulusal ve uluslararası katılımcılar sempozyumu internet üzerinden izlediler ve katılımda bulundular.

Tıp Fakültesi Pembe Salon'da gerçekleştirilen sempozyum, Çocuk Cerrahisi Anabilim dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Burak Tander ve Samsun Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın tarafından yürütüldü. Prof. Dr. Burak Tander'in açılış konuşmasını yaptığı veb sempozyumu internet üzerinden de izlendi.

Sempozyuma konuşmacı olarak, Amerika Birleşik Devletleri'nden Prof. Dr. Oliver Münsterer, Türkiye'den Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Aydın Yağmur'lu ve Yrd. Doç. Dr. Gülnur Göllü Bahadır, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Baran Tokar, Hacettepe Üniversitesi'nden Fizyoterapist Prof. Dr. Numan Demir katıldı.

Sempozyumda, yutma fizyolojisi ve gastroösefageal reflü hastalığı, bu hastalarda yapılan laparoskopik cerrahi yaklaşımları üzerinde sunumlar yapıldı ve katılımcılarla interaktif tartışma sağlandı.

Sempozyum hakkında bilgi veren Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Faruk Bağırıcı, "Bu tür sempozyumlar, paneller, kongreler akademik gelişim için gereklidir. Tıp Fakültemizin her alanda olduğu gibi bilimsel toplantılar konusunda da tıp fakülteleri arasında öz sıralarda olduğunu belirtmek isterim. Bu programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen, başta Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rıza Rızalar ve öğretim üyeleri Prof. Dr. Burak Tander ve Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın'a teşekkür ederim" dedi.

Sempozyumu internet üzerinden 170, toplantıda hazır bulunan 30 kişi ile birlikte toplam 200 kişi takip etti. Sempozyum karşılıklı soru ve cevap şeklinde geçti, internet üzerinden sorulan sorular konuşmacı tarafından cevaplandı.

İnternet üzerinden sempozyuma Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İngiltere Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri katıldı.

Sempozyumun sonunda katılımcılara sertifika verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

YKS'de görülmemiş olay! 1 saat okulun önünde bekleyen genç, sınava geç kaldı

YKS'de görülmemiş olay! 1 saat okulun önünde bekleyen genç, sınava geç kaldı

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve yönetimi ibra edildi

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve yönetimi ibra edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title