Haberler

Mhp'li Yalçın: Terörizmin Kravatlı Şehir Temsilcileri Meclis'te

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof.Dr.E.Semih Yalçın, yıllardan beri komünist militanları özgürlük savaşçısı gibi gösteren zihniyetin mecliste temsil edildiğini,...

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof.Dr.E. Semih Yalçın, yıllardan beri komünist militanları özgürlük savaşçısı gibi gösteren zihniyetin mecliste temsil edildiğini, terörizmin kravatlı şehir temsilcileriyle demokrasi havarisi kimi aydın taslaklarının vatanı parçalamak için işbirliği halinde olduğunu belirterek, "At izi it izine karışmıştır. Eğer devletin bekası ve milletin varlığı somut bir tehdit altındaysa, bunları korumak için her türlü argüman ve vasıta tereddütsüzce kullanılmalıdır. Anayasanın tanıdığı milletvekilliği hakkını kötüye kullanarak devletin temeline dinamit koyma cüretini gösterenlere, bunun bedeli mutlaka ödetilmelidir" dedi.

-KRAVATLI MAZBATALI TERÖRİSTLER VAR-

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, "MHP Çanakkale Daraltılmış İl İstişare Toplantısında" bir açıklama yaptı. Terörün asıl sorumlularının ortada serbestçe dolaştığını, aşırı solun terör makinesi malum taşeron örgütlerin, kanlı terör örgütü PKK ile sırt sırta verip emperyalizmin ağır işçiliğini yaptığını belirten Yalçın, "Teröristlerin bu cüreti nereden aldığı muamma değildir. Terör örgütlerine cesaret ve akıl verenler, öncelikle demokrasinin nimetlerini istismar ederek siyaset mekanizmasını kullananlardır. Yıllardan beri komünist militanları özgürlük savaşçısı gibi gösteren zihniyet, mecliste temsil edilmektedir. Terörizmin kravatlı şehir temsilcileriyle demokrasi havarisi kimi aydın taslakları milletimizi bölüp vatanımızı parçalamak için işbirliği halindedir. At izi it izine karışmıştır" dedi.

MHP'li Yalçın, yanlarında halkın desteği olmadığı halde onları temsil ediyormuş, onların adına hareket ediyormuş gibi göstermeye çalışan ihanet şebekelerinin edepsizlikleri, hayasızlıklarının artık çizmeyi aştığını bildirdi. Yalçın şöyle devam etti:

"Buradan siyasi iktidara sesleniyorum. Mazbatalı, kravatlı, kalemli ve dernekli teröristlerin, silahlı sol örgütlerin, demokrasinin nimetlerini daha fazla istismar etmelerine izin verilmemelidir. Demokrasi bir kukla oyunu değildir; devlet, yasalar ve haklar sulandırılarak yaşatılamaz. İnsanımızın güvenlik içinde ve hür yaşama hakkını elinden almaya kalkmanın bedeli, daha fazla hürriyet, daha fazla hoşgörü olmamalıdır. Bilinmelidir ki ülkeyi bölüp parçalamayı, bütünlüğümüzü ve birlikte yaşama irademizi ortadan kaldırmayı aklına koymuş katiller güruhuna ve onların destekçilerine hoşgörü gösterilmesi apaçık bir zaaftır, kusurdur. Teröristlerle onların yardakçılarına müsamaha edilmesinin varacağı yer, demokrasinin imkan ve nimetlerinin ortadan kalkmasıdır."

-"DEVLETİN VARLIĞINI KORUMAK İÇİN HER TÜRLÜ MEŞRUİYETİ KULLANMA HAKKI VARDIR"-

Semih Yalçın, terörle mücadele devletin en meşru hakkı olduğuna göre, halkın güvenliğini tehlikeye sokan, her gün asker, polis ve sivil vatandaşlara yönelen alçakça saldırıların, devlete kendi varlığını korumak için her türlü meşruiyeti kullanma hakkı getirdiğini bildirdi. Yalçın, şu çağrıda bulundu:

"Eğer devletin bekası ve milletin varlığı somut bir tehdit altındaysa, bunları korumak için her türlü argüman ve vasıta tereddütsüzce kullanılmalıdır. Anayasanın tanıdığı milletvekilliği hakkını kötüye kullanarak devletin temeline dinamit koyma cüretini gösterenlere, bunun bedeli mutlaka ödetilmelidir.

Demokrasinin nimetlerini kullanarak terör sorununu istismar eden çevrelere en sert şekilde karşılık verilmelidir. Terör meselesini bir takım yavelerle demokrasi sorunuymuş gibi lanse eden ve aslında eli kanlı katillere dolaylı destek verenler, devletin kararlılığını ve tavizsiz tutumunu hissetmelidir. Kimi gaflet ve dalalet içinde, kimi de bariz bir ihanet duruşuyla teröre omuz veren mevcudiyetler, teker teker ortadan kaldırılmalıdır. Silahlı eylemcilere karşı yürütülen operasyonlar, içeride teröre dolaylı ve doğrudan destek veren bütün mahfillerin kökü kazınarak tamamlanmalıdır. Varlığımıza ve bütünlüğümüze kastedenlere hadlerini bildirmekten asla imtina edilmemeli, zerrece fütur getirilmemelidir. Türkiye nüfusunun çoğunluğunun yaşadığı kentlerimizde estirilmek istenen terör rüzgarına karşılık devletin demir yumruğu katiller güruhunun ve yardakçılarının ensesine inmelidir. Şehirlerimiz, kasabalarımız, köylerimiz ve kırsal, güvenli hale getirilmelidir.

-HÜKÜMET GAFLETİNİN BEDELİNİ HALKA ÖDETTİ-

MHP'nin, iktidara terörün bitirilmesi için daima açık çek verdiğini ancak sabır taşının çatladığını belirten Yalçın, "Hükümet, yıllardır partimizce dile getirilen "Türkiye'de Kürt sorunu yoktur, terör sorunu vardır' tespitini yaşayarak görmüş, ancak bu gafletin ağır bedelini halka ödetmiştir. AKP'nin iktidarı devralmasından bu yana yüzlerce asker ve polisimiz şehit olmuş, sivil vatandaşımız can vermiştir. Şimdi aynı yanlışın ardına ana muhalefet partisi düşmüştür. Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı, Sosyalist Enternasyonal Kongresi'nin Türkiye'yi kendi topraklarında işgalci gösteren bildirisine imza koyarak ihanet kervanına yeni bir katar eklemiştir. CHP; yeniden aşırı solu, eylemci solu kucaklayan bir parti haline gelmiştir" dedi.

Milletin dertlerine derman olabilecek, teröristleri ve işbirlikçilerini sonsuza kadar cehenneme gönderecek yegane siyasi teşekkülün, Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu kaydeden Yalçın, "MHP, Türkiye'nin varlık sigortasıdır. Siyaset kulvarında ihanetin kol gezdiği günümüzde, MHP'nin ve Milliyetçi-Ülkücü camianın vakur ve kararlı duruşu; milli, manevi değerlere bağlılığı, gelecek adına ümit vericidir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, geçmişte olduğu gibi, bugün ve gelecekte de bağımsızlığımızın ve bütünlüğümüzün teminatı olmaya devam edecektir" dedi.

-MHP TEK SES TEK NEFES OLMALI-

MHP 10'uncu Büyük Olağan Kurultay sürecinin Türkiye'nin derin bir siyasi buhrana sürüklendiği, içerideki ve dışarıdaki tehditlerin Cumhuriyet tarihinde görülmemiş şekilde arttığı bir dönemde ilerlediğini anlatan Yalçın konuşmasını şöyle tamamladı:

"O bakımdan 10. Olağan Kurultay'ın "Tek yürek, tek ses ve tek nefes' halinde gerçekleştirilmesi hayati önem taşımaktadır. Bağımsız, mutlu ve müreffeh bir geleceğin müjdecisi olacak MHP iktidarı için önemli bir menzil niteliğindeki kurultayımızda, mensuplarımızın ve teşkilatımızın omuz omuza vererek gıpta edilecek bir birlik ve dayanışma tablosu sergileyeceğine inancımız tamdır.

10. Olağan Büyük Kurultay'ımızı bir bayram havasında gerçekleştireceğiz. Kurultay'a kadar, MHP'nin misyon ve vizyonunu takviye etmek üzere bütün camiamızı seferber olmaya, çabalarımıza katkıda bulunmaya davet ediyoruz." - Çanakkale

Kaynak: ANKA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Semih Yalçın Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

'Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?' dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

"Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?" dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

title