Haberler

    Deli Divane 34. Bölüm Fragmanı - 29 Ağustos Pazartesi

    Deli Divane dizisi son bölümü ve fragman tanıtımları ile Kanal 7 Dailymotion sayfasında sizlerle. Sadhana ve Ragini'nin duygu dolu öyküsü Deli Divane her gün 16.00'da Kanal 7'de.

    Deli Divane dizisi son bölümü ve fragman tanıtımları ile Kanal 7 Dailymotion sayfasında sizlerle. Sadhana ve Ragini'nin duygu dolu öyküsü Deli Divane her gün 16.00'da Kanal 7'de.

    Hint dizilerinin Türkiye'deki ekranı Kanal 7'den yeni bir dizi daha; Deli Divane… Bollywood'un seçkin örneklerinden biri olan Bidaai adlı dizi Deli Divane adı ile Kanal 7 ekranlarında…

    Hint sinemasının ünlü yıldızları Angad Hasija, Parul Chauhan ve Sara Khan'ın yer aldığı bu uzun soluklu dizide Sadhana ve Ragini'nin duygusal hikayesi anlatılıyor. Ailesini kaybettikten sonra Ragini'nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh'e öğretmenlik yapmaktadır. Alekh'in annesi Vasundhara, oğlunun durumunun günden güne iyiye gittiğini görünce Sadhna'ya olan güveni daha da artar ve ondan Alekh ile evlenmesini ister. Sadhna, Vasundhara'yı kırmamak için yaşadığı tüm karasızlıklara rağmen bu evliliğe razı olur. Diğer yandan ailenin üniversite eğitimi için Amerika'da bulunan oğlu Ranvir de mezuniyetinin ardından eve geri döner ve abisinin düğün hazırlıkları esnasında Sadhna'nın kız kardeşi Ragini ile tanışır. Kısa zamanda birbirlerine aşık olan Ranvir ve Ragini'de evlilik kararı alır. Ancak Ragini'nin oğluna layık bir gelin olmadığını düşünen Vasundhara onların arasını bozmak için planlar yapar.

    Geçen zaman içerisinde Sadhana ve Alekh'in evlilikleri içerisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya başlamış ve Alekh zihinsel problemlerinden kurtulmuştur. Ancak bu sürecin ardından Alekh ve Sadhana arasında şiddetli tartışmalar başlayınca Vasundhara, Sadhna'yı evden kovar. Zamanla Alekh, Sadhana'ya yaptıklarından pişmanlık duyar ve onunla yeniden barışmak ister ancak Sadhana bir intihar eylemcisinin bombalı saldırısında hayatını kaybetmiştir. Sadhana'nın başına gelenleri öğrenen Alekh'in akıl sağlığı yeniden bozulur. Ancak onu ve Ragini'yi bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

    Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane her gün saat 16.15'de yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

    Künye Türü: Romantik ve Dram Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh). Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar Yapım yılı: 2007 Ülke: Hindistan Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Türkiye Kanal 7 Politika Güncel Haberler

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

    Bakmadan Geçme

    RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
    Satır satır yazdılar! Fenerbahçe'den Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası ilk paylaşım

    Satır satır yazdılar! Fenerbahçe'den Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası ilk paylaşım

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title