Haberler

Ceylanpınar Doludizgin

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde değişik liglerde mücadele eden futbol ve basketbol takımları, aldıkları galibiyetlerle taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde son hafta, Ceylanpınar Belediyespor, Belediye Engelli Basketbol Takımı ve Ceylanpınar Belediye U16 takımları rakiplerini yenmeyi başardı.

Hafta sonu kendi evinde Hilvanspor'u ağırlayan Ceylanpınar Belediyespor misafir takımı 6-0 gibi farkla yenmeyi başardı.

Şanlıurfa Bahattin Canbeyli Süper Amatör grubunda mücadele eden Ceylanpınar Belediyespor'da ilk yarıda Kerim Kılıç 2, ikinci yarıda Musa Kaya 3, ve penaltıdan Eyüp Boz'un golleriyle misafir takımı geçti. Geçtiğimiz günlerde Ahmet Ayhan'dan boşalan Ceylanpınar Belediyespor'un yeni teknik direktörü Ferhan Çelik'in ilk maçında takımının aldığı başarı takdir edildi.

Öte yandan İlçede top koşturan diğer bir takım Ceylanpınar Belediyespor U16 takımı ise Şanlıurfa kent merkezinde karşılaştığı Viranşehir Sanayi Spor U16 takımını 5-0 mağlup etmeyi başardı.

BELEDİYESPOR'DAN 3 TRANSFER

Bu arada Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor Kulübünden 3 isimle anlaşarak renklerine kattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'da top koşturan, Mehmet Kutluay (Stoper), Mehmet Emin Abak (orta saha), Mehmet Ali Doğan (Ön libero) varılan anlaşmayla bundan sonraki maçlarda Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü'nün A takımında mücadele edecek.

ENGELSİZ CEYLANLAR ZORLU RAKİBİNİ EVİNDE MAĞLUP ETTİ

İlçenin diğer bir başarılı takımı Garanti 1. Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı da kendi evinde ağırladığı Ankara Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nı 66-62 yenmeyi başardı.

İlk 3 periyotta çok zorlu geçen maçta Ceylanpınarlı taraftarların coşkusunun da eklenmesiyle maçı az bir farkla almayı başaran CEBESK, ikinci uzatmayla 66-62 gibi bir skorla maçı bitirdi.

Bir maç eksikle ligde 5'inci sırada olduklarını ifade eden CEBSK antrenörü Metin İdoğ, önümüzdeki hafta Bursa Osmangazi takımıyla yapacakları maçtan da galibiyet alıp 4'üncü sıraya yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.

2'nci devrede İranlı bir oyuncuyu renklerine katacaklarını söyleyen İdoğ sözlerine şöyle devam etti; "Desteklerini esirgemeyen Ceylanpınarlı taraftarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum onların desteklerinin ayrı bir yeri var. Gerek basın olarak gerek seyirci olarak bizleri yalnız bırakmıyorlar. Ayrıca Belediye Başkanımız ve Ceylanpınar Belediyesine teşekkür ediyoruz çünkü Belediye sponsorluğunda lige başladık. Durumumuz iyi Allah kısmet ederse 2'nci devrenin başında bir yabancı Iran uyruklu transfer yapacağız. Buda Belediye Başkanımıza bir hediyemiz olacak" İfadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title