Haberler

Bodrum Villalarına Kadın Eli Değdi

Bodrum villalarına kadın eli değdiMuğla'nın Bodrum ilçesinde iki üniversite mezunu kadın, kendi mesleklerini bırakıp villalarda boya badana işine girdi.

Bodrum villalarına kadın eli değdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki üniversite mezunu kadın, kendi mesleklerini bırakıp villalarda boya badana işine girdi.

Bodrum ilçesinde Oasis AVM Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Bodrum Sağlık Vakfı Halkla İlişkiler Temsilciliği görevlerinde bulunan, 1 çocuk annesi 39 yaşındaki Duru Tümer ile Doğuş Holding A.Ş. bünyesinde Müşteri Temsilcisi olarak çalışan, 29 yaşındaki, üniversite mezunu Merve Karahan, şimdi Bodrum villalarında boya badana yapıyor. Ahşap doğrama, pergole bakımı ve boya işlerini yapan Duru ve Merve ustalar, işleri geliştirip şirket kurmaya hazırlanıyor.

Bir yandan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Heykel Bölümü ikinci sınıftaki öğrenimine devam eden Duru Tümer, "Merve ile yollarımız 8 yıl önce annem ile onun babasının evlenmesiyle birleşti. Boyacılığı Merve'nin babası Turhan Karahan'dan öğrendik. Ben yıllarca halkla ilişkiler ile ilgilendim. Ancak hep ofis çalışması olduğu için sıkıldım, bir şeyler üretmek istedim. ve çocukluğumdan beri boya işlerini çok seviyordum, bu nedenle elime fırçayı alıp üvey babamın yanında işe başladım. Ardından kardeşim Merve İstanbul'da müşteri temsilciliğini bırakıp yanıma geldi. Birlikte ekip olarak şimdi villaları boyuyoruz, insanlara yönelik güzel işler yapmak bizi mutlu ediyor. Bu meslekte görülmeyen kadın boyacıları bizim sayemizde görenler de şok oluyor ama şu anda talebi karşılayamıyoruz" dedi.

KADINLARDAN OLUŞAN EKİP KURACAKLAR

Boyacı olarak karşılarında iki kadını görenlerin önce çok şaşırdığını sonra memnun kaldıklarını ifade eden Merve Karahan ise "Ülkemizde çok yaygın değil ama bizce kadının en iyi yapacağı mesleklerden biri boyacılık. Çünkü bu işi yaparken binaları özellikle iç mekanları güzel boyamak kadar kirletmemek de önemli. Kısa bir süre içerisinde ablamla şirket kurup büyümek istiyoruz, kadınlardan oluşan bir boya badana ekibi sanırım Türkiye'de bir ilk olacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

Türkiye'nin ikinci uzay yolculuğu sona erdi

Türkiye'nin ikinci uzay yolculuğu sona erdi

Şanlıurfa'da kuduz vakaları nedeniyle 2 mahalle karantinaya alındı

Şanlıurfa'da kuduz vakaları nedeniyle 2 mahalle karantinaya alındı

Canlı yayında ilk salvo Ali Koç'tan geldi: Normalde tanımadığım numarayı açmam

Canlı yayında ilk salvo Ali Koç'tan geldi: Normalde tanımadığım numarayı açmam

Bakmadan Geçme

AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor?
YKS'yi 30 saniyeyle kaçırdı, okulun kilitli kapısından çıkışı olay oldu

YKS'yi 30 saniyeyle kaçırdı, okulun kilitli kapısından çıkışı olay oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title