Haberler

Bakan Karaismailoğlu, ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ordu'da ziyaretler gerçekleştirdi, esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ordu'da ziyaretler gerçekleştirdi, esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Karaismailoğlu, AK Parti İl Başkanlığı programının ardından Altınordu ilçesinde esnafla bir araya geldi. İş yerlerine giderek esnafla sohbet eden Karaismailoğlu, vatandaşlarla da görüşüp, çocuklara oyuncak hediye etti.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçen Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmada, bugünkü programlarda Ordu ile ilgili yaptıkları ve bundan sonra yapacakları hizmetlerle ilgili önemli istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Devam eden 14 projenin bir an önce bitirilmesiyle ilgili yaptıkları toplantılarda önemli derecede koordine olduklarını anlatan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

"İnşallah Ordu için hem bundan önce yaptığımız bu güzel işlerimizi hem bundan sonra yapacak olduğumuz güzel işlerimizin sürekliliği ve hızlandırılması konusunda da önemli adımlar attık, önemli planlamalar yaptık. İnşallah el birliğiyle, bu yaptığımız işlerle birlikte sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yıldır yapmış olduğumuz bu akla, hayale gelmeyecek yatırımlar nasıl gerçekleşmişse bundan sonra da hem devam eden işlerimizde hem de bundan sonra Ordu'nun ihtiyaçları doğrultusunda yapacağımız işlerde, bir an önce bitirip ekonomiye, hayata, istihdama, üretime, ihracata kazandırmanın çabası içerisinde olacağız."

Karaismailoğlu, "Türkiye genelinde büyük bir özveriyle çalışan, vatanını, milletini seven ve vatanın, milletin selameti için çalışan çok güçlü bir ekibimiz var. Bu ekip arkadaşlarımızla birlikte hem Türkiye'nin hem de Ordu'nun geleceğine imza atmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Güler ise Bakan Karaismailoğlu'nu Ordu'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakanlığın yatırımları için teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla istişare toplantısı da gerçekleştiren Karaismailoğlu, daha sonra Altınordu ilçesindeki Aziziye Camisinin bahçesinde vatandaşlarla çay içerek, sohbet etti.

Karaismailoğlu'na, Vali Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve Metin Gündoğdu, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk ve diğer ilgililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Adil Karaismailoğlu AK Parti Ordu Güncel Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Bakmadan Geçme

FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları!
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title