Haberler

ABD, Türkiye'nin YPG'yi Bombalamayı Durdurmasını İstedi

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü John Kirby, Türkiye'nin Suriye Rejimine ve Kürt güçlerine yönelik bombardımanı durdurmasını istedi.

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü John Kirby'den Türk güçlerinin obüslerle YPG mevzilerini vurmasının ardından açıklama geldi. AFP haber ajansının aktardığına göre ABD, Türkiye'nin Suriye Rejimine ve Kürt güçlerine yönelik bombardımanı durdurmasını istedi.

Kirby açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Halep'in kuzeyindeki durumdan endişeliyiz. Gerilimi düşürmek için çalışıyoruz. YPG'ye ve bağlantılı diğer güçlere, yeni alan kontrol etmeye çalışarak karmaşık durumu istismar etmemeleri çağrısında bulunduk. Ayrıca sınırın Türkiye tarafından gelen topçu atışlarına dair de raporlar aldık ve Türkiye'ye de bu atışları durdurma çağrısı yaptık"

"IŞİD'E ODAKLANIN"

Reuters haber ajansı da ABD'nin Türkiye ve Suriye'deki Kürtleri geri adım atması ve 'ortak tehdit' olan IŞİD'e odaklanması konusunda uyardığını aktardı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yapılan top atışlarının angajman kuralları ihlali sonucu olduğunu söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dışişleri Bakanlığı John Kirby Türkiye Suriye Dünya Güncel Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Bakmadan Geçme

FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları!
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500

Yorumlar (335)

ALIMobil-ANDROID:

TC SOW YAPIYOR BU YENILGININ GÖSTERGESIDIR

59
165
yanıtYanıtla
mardinli:

ISRAILE KAFA TUTMUS BIR DUNYA LIDERIMIZ VAR KALDI KI SEN ISRALIN MASASISIN EY ABD SENIMI DINLEYECEK SUPER GUC TURKIYE HADI ISINE BAK

129
23
yanıtYanıtla
YPG:

Kürtler koridorları birleştirecek sizde bakacaksınız. Haydi yiğitler ilk hedefiniz azez-cerablus, ikinci hedefiniz akdeniz.

44
90
yanıtYanıtla
atın arpası:

HEYT BEE SANKİ KENDİ SAVAŞARAK KAZANIYOR OLUM O TOPRAKLARI VERECEK OLAN ABİLERİNİZ SİZE ONU ÖDÜNÇ VERİYO SONRA SİZİN İŞİNİZİ GÖRÜRLER MERAK ETMEYİN NASIL OLSA YAPAYALNIZ KALACAKSINIZ

yanıt21
yanıt1
Kürdi:

bunlar daişe karşı birşey demiyorlardı ama söz konusu Kürtler olunca kinlerini kusuyorlar Kürtler bunu ebediyyen unutmayacak. . .

35
96
yanıtYanıtla
Cevap:

Kurtler gibi nankor insan yok dunyada

yanıt36
yanıt13
TÜRKMENLER ASLA SAHİPSİZ DEĞİLDİR.:

RUSYA TÜRKMENLERİ VURURKEN HİÇ SESİNİZ ÇIKMIYORDU ABD. . . NE OLDU BİRDEN DE BİZDEN BOMBARDIMANI DURDURMAMIZI İSTİYORSUNUZ? MADEM ÖYLE , SİZ DE RUSYA İLE BERABER IŞİD''E ODAKLANIN. . . RUSYA SURİYE''YE GELDİ GELELİ DAHA IŞİD''E SALDIRDIĞI GÖRÜLMÜŞ ŞEY DEĞİL. . . VARSA YOKSA TÜRKMENLERE SALDIRIYOR. . . HEM YPG, HEM ESED GÜÇLERİ, HEM DE RUSYA. . . TÜRKMENLER ORADA YALNIZ DEĞİLDİR. ONLARI SAHİPSİZ SANMAYIN. . GEREKİRSE HEPİMİZ CAN VERMEYE HAZIRIZ. . AKLINI BAŞINA AL ABD VE RUSYA.

92
18
yanıtYanıtla
123'''':

ÇOK GÜZEL SÖYLEDIN KARDEŞ. AĞZINA SAĞLIK.

yanıt36
yanıt0
ÇORUMLU:

SANMAYIN Kİ CİDDİ ANLAMDA SAVAŞ ÇIKINCA ABD YANIMIZDA OLUR. AMERİKAYA GÜVENİLMEZ.

101
6
yanıtYanıtla
halkMobil-ANDROID:

ey ahmet bizi rezil ediyorsun yarin bir bomba atarlarsa angajmani gürürsün

43
62
yanıtYanıtla
Tüm 335 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title