Haberler

Genel Sekreter Sarıoğlu, Efeler Ziraat Odası'na veda etti

Güncelleme:

Efeler Ziraat Odası Genel Sekreteri Zeki Sarıoğlu emekliye ayrıldı.

Efeler Ziraat Odası Genel Sekreteri Zeki Sarıoğlu emekliye ayrıldı. Emekliye ayrılan Sarıoğlu'na plaket takdim edildi.

Efeler Ziraat Odası Genel Sekreteri Zeki Sarıoğlu, 1999 yılından bu yana 21 yıldır sürdürdüğü görevinden emekli oldu. İlerleyen yaşını ve sağlık sorunlarını mazeret gösteren Sarıoğlu'nun görevden ayrılış dilekçesi, Efeler Ziraat Odası Meclis Toplantısı'nda üyelerin onayına sunularak kabul edildi.

Aydın Tarım İl Müdürlüğü'nden emekli olduktan sonra uzun yıllar mesai mevhumu gözetmeksizin Ziraat Odası'na hizmet ettiğini kaydeden Zeki Sarıoğlu, "Burada görev aldığım 21 yıl boyunca kimse ile hiç bir sorunum olmadı. Her zaman beni bir kardeş ve abi gözü ile gördünüz ve öyle davrandınız. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İkinci ailem gibi oldunuz. Buradan resmi olarak ayrılsam da gönlüm hep sizlerle birlikte. Hepiniz ile ayrı ayrı güzel günlerim geçti. Mesai mevhumu gözetmeksizin çalıştım, çalıştık. Benden yana hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin" dedi.

Efeler Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Çıldır'da Genel Sekreter Sarıoğlu'na bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalar ve odaya sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu da Sarıoğlu'na 21 yıllık oda genel sekreterliği görevi için teşekkür ederek, "Bundan sonraki hayatında da kendisine sağlıklı ve uzun yıllar diliyorum. Biz kendisini her zaman hatırlayacağız. Umarım kendisi de bizi unutmaz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Efeler Ziraat Odası Genel Sekreteri Zeki Sarıoğlu'na odaya sunduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title