Haberler

Elsiad'tan AK Parti'ye İlçe Başkanlığına Ziyaret

Elbistan Sanayici ve İşadamları Derneği (elsiad) Başkanı Emin Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı'na Getirilen Gürbüz İlhan'ı Ziyaret Etti

Elbistan Sanayici ve İşadamları Derneği (ELSİAD) Başkanı Emin Polat ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı'na getirilen Gürbüz İlhan'ı ziyaret etti.

ELSİAD Başkanı Emin Polat ziyarette, aynı zamanda derneklerinin üyesi olan Gürbüz İlhan'ın bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirtti.

Gürbüz ile daha önce ELSİAD'ta 4 yıl birlikte çalıştıklarını, Gürbüz'ün yeni görevinde de başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Polat, şöyle konuştu:

'Elbistan'da siyasi partiler bizim için çok önemlidir. Sivil toplum örgütleri ile siyasi partilerin temsilcilerinin her zaman Elbistan'ın sorunlarında ve yapılabilecek tüm istişarelerde birlik beraberlik içerisinde olmalarında yarar var. Bu bağlamda Gürbüz İlhan da değer verdiğimiz bir iş adamımızdır. Bu işi de başaracağına inancımız tamdır. Kendisine başarılar diliyoruz.'

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Gürbüz İlhan ise ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Yaklaşık 4-5 yıl ELSİAD yönetim kurulu üyeliğinde bulunduğunu ve birlikte çalıştıklarını bildiren Gürbüz, şunları söyledi::

'Memleketin faydası adına, memleketin yararı adına ne varsa elimizden geldiği kadar birlikte yapmaya çalıştık. Ancak kader bugün bizi buralara kadar getirdi. Yine ELSİAD yönetimi ile birlikte bu memleketin faydasına ne varsa hep birlikte yapacağız.'

(GÖÇ-SEÇ-ÜNS) - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title