Haberler

Denizli Büyükşehir, Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'a kavuştu

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesine alınan Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile şehir turu atan Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Denizli Büyükşehir Belediyesine alınan Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile şehir turu atan Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Geleceğin otomobilinin bugünden yapıldığını vurgulayan Başkan Zolan, "Yıllardır özlemimiz olan yerli ve milli otomobile ulaşmanın mutluluğunu 85 milyon gururlu bir şekilde yaşamalı" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG'a kavuştu. Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi envanterine katılan "Anadolu Kırmızısı" rengi TOGG'u kullanarak ilk sürüş deneyimini yaşadı. Başkan Osman Zolan'a eşi Berrin Zolan eşlik ederken, Bayramyeri Meydanı'nda başlayan kısa şehir turu, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinden 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda son buldu. Zolan çiftçine ve TOGG'a yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar bol bol fotoğraf ve görüntü çekti, hayırlı olsun dileğinde bulundu. TOGG'u 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan cam horoz heykeli yanına park eden Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada TOGG'un bir otomobilden öte farklı bir yürüyüşün başlangıcı olduğunu dile getirdi.

85 milyon bu gururu yaşamalı

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hamdolsun bugün artık ülkemizin markası yerli ve milli otomobilimizi üretir hale geldik. Artık kendi ihtiyaçlarımızı en üst seviyede kendi mühendislerimiz ve insan kaynağımızla karşılayabiliyoruz. Yürüyüşümüzün bundan sonra daha güçlü olacağını görüyoruz. İnşallah bunun arkasından daha birçok güzel projeler gelecektir. Biz her zaman bu projeleri yapanların yanında olup, destek vererek ve yapabileceğimiz bir katkı varsa da o katkıyı yapabilmek adına gayret gösteriyoruz" dedi.

"Geleceğin arabası bugünden yapılmış"

TOGG'un çok konforlu ve teknolojik bir akıllı cihaz olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Gerçekten çok sessiz ve daha önce kullandığım araçlara göre daha seri, daha atak. İnanılmaz konforlu, içindeki ekranlarla uçak kokpiti gibi görünüyor, kullarken kendini pilot gibi hissediyorsun. Bu bir araba değil, akıllı cihaz, gerçekten tüm teknolojik imkanlar var. Gerçekten geleceğin arabası bugünden yapılmış. Emek veren herkesi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Denizli TOGG Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title