Haberler

Bursa-Pazarda 2 Kişiyi Vuran, Evde Yangın Çıkarıp 1 Kişiyi Rehin Alan Şüpheli Adliyede

Pazarda 2 kişiyi vuran, evde yangın çıkarıp 1 kişiyi rehin alan şüpheli adliyedeBursa'da, pazar yerinde kayınpederini öldüren, 1 kişiyi de yaralayan, daha sonra kayınpederinin oturduğu evde yangın çıkarıp rehin aldığı ev sahibini yaralayan ve Polis Özel Harekat ekipleri tarafından etkisiz...

Pazarda 2 kişiyi vuran, evde yangın çıkarıp 1 kişiyi rehin alan şüpheli adliyede

Bursa'da, pazar yerinde kayınpederini öldüren, 1 kişiyi de yaralayan, daha sonra kayınpederinin oturduğu evde yangın çıkarıp rehin aldığı ev sahibini yaralayan ve Polis Özel Harekat ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan cezaevi firarisi Yakup Dağdelen (33) adliyeye sevk edildi.

Olaydan 2 gün önce cezaevinden firar ettiği öğrenilen Yakup Dağdelen, dün Sırameşeler pazarına gelerek pazarcılık yapan kayınpederi Mahmut Çiftçi'ye (50) eşi ve çocuğunu sordu. Tepkiyle karşılaşan Yakup Dağdelen, pompalı tüfekle ateş ederek kayınpederini ağır yaraladı. Bu sırada pazar tezgahına yakın yerde bulunan Halit Haşmet Müftüler (54) de kolundan yaralandı. Kayınpeder Çiftçi kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Yakup Dağdelen, olayın ardından elinde silahla kayınpederinin Sırameşeler Mahallesi 12. Esen Sokak'ta kirada oturduğu eve geldi. Evde yangın çıkaran Yakup Dağdelen, elindeki tüfekle çevreye ateş ederek, ihbar üzerine gelen polis ekiplerinin ve evdeki yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekiplerinin eve yaklaşmasnı engelledi. Evden alevler yükselirken aaynı binada oturan kayınpederinin ev sahibi Mehmet Macit Mekikçi'yi (66) başına silah dayayıp rehin alan Yakup Dağdelen, yangından korkarak, rehin aldığı Mekikçi'nin başına silah dayayarak sokağa çıkıp dolaşmaya başladı. Bir ara yere oturan rehineye pompalı tüfekle ateş ederek sağ bacağından yaralayan Yakup Dağdelen, Polis Özel Harekat ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Mahalle halkı ise 2 saat süren rehine krizinin ardından etkisiz hale getirilen saldırganı linç etmek istedi. Linç grişiminde bulunan mahalle halkına polisler güçlükle engel oldu. Bu sırada itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri çevre binalara sıçramadan söndürdü. Yaralı ev sahibi Mekikçi, Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, saldırgan gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yakup Dağdelen, bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title