Haberler

Bir Annenin Doğum Anı Saniye Saniye Kaydedildi

Güncelleme:

El kamerasıyla çekilen videoda, suda doğum tekniği ile annenin yaşadığı tarif edilmez duyguya ve baba adayının heyecanına tanık oluyoruz.

Doğum hadisesi, yeryüzündeki en büyük biyolojik mucizelerdendir. İçinde taşıdığı varlığı dünyaya getiren anne ise bu mucizenin en büyük aktörlerinden. Evde suda doğum tekniği ile gerçekleştirilen videoda, annenin yaşadığı tarif edilmez duygular ve baba adayının heyecanıyla doğum mucizesine saniye saniye tanık oluyoruz.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Anne Çocuk Dünya Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500

Yorumlar (28)

özelnedimcoban@hotmail.com.tr:

insanın özeli denen bişeyi olmalı..desene yakın zamanda tarlaya tohumu nasıl atıldığıda yayınlanır..

66
28
yanıtYanıtla
özelnedimcoban@hotmail.com.tr:

mete bir müslüman ve türk olarak gelenek göreneklerimiz bellidir..böle sosyetik paparazilik medyatik işler bize göre değil..millete sapık demende nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu göstergesidir.millete laf ebeliği yapacağına ,adam olmanın gerekliklerini öğren.

yanıt0
yanıt0
Baran Çankayanefes63team@hotmail.com:

Özel Bir O Türk Değil Doğumu Yapan Ayrıca Herkes Kendisinden Sorumludur . Sen Sonuna Kadar mı İzledin Keşke Ne Olduğunu Görür görmez yada başlığını Okur Okumaz Sayfayı Kapatsaydın Ama Bunu Yapmadın Kalkmış Birde Attıgın Yoruma Bak Madem Herkesin Özeli Var İzleme Kardeşim Milletin Özelini Ayretten Orda Cinsellik Yok Bir Mücize Var Doğum Anını Kadının Afedersin Yasak Yerleri Gösterilerek Videoya Alınmamış Son Bi Kaç Saati Ve Doğumdan Sonraki Bir Kaç Saati Var Ayıp Bir Şey Yok Orda...

yanıt0
yanıt0
BİRİulku-yilmaz2010@hotmail.com:

GÜNAH AYIP DİYENLER !YAZIMI İYİ OKUYUN ...DOĞUMDA BİLE GÜNAH ARAYAN CİNSELLİK ARAYAN BEYİNSİZLER HASTA OLUNCA KARINIZ ERKEK DOKTORA GÖTÜRÜRSÜNÜZ . KADIN DOKTORA GÖTÜRÜRÜM DİYENLEREDE BİR DİP NOT:O DOĞUMA SADECE BİR DOKTOR GİRMİYOR EN AZ 20 KİŞİ GİRİYOR ...BU ZİHNİYETTE OLANLARIN HEPSİNDE AKLININ BİR KÖŞELERİNDE SAPKINLIK YATIYOR ...

54
14
yanıtYanıtla
nedimundefined:

haya imandan gelir imanı zayıfsızlara göre böle şeyler doğaldır.

34
30
yanıtYanıtla
Nihatyakala_coo@hotmail.com:

Hec utanma kalmadi hec tamam dogum dogal biseyde avradını ne gösteriyon dogum yaparken

45
16
yanıtYanıtla
Tuğba Özerkzamaninmeryemi@hotmail.com:

Rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah hayirlisiyla

57
2
yanıtYanıtla
Ssayip@hotmail.com:

Keske her Erkek böyle Karisina Yardimci olsa onunla Yasasa Dogum Anini anlardi ozaman Kadinlarin ne zorluklarla Bir Bebegi bir Cani dünyaya getirdiklerini nerde o duygu bazilari anormalmis gibi karsiliyor ama sonuna kadarda izlemesini biliyorlar. Allahin bir mucizesi bu utanilacak birsey Degil kör cahiller. Yaparken ayip olmuyorda dogarkenmi ayip oluyor Sanki kadinin her yerini gösteriyorlar hayret birseysiniz.

45
6
yanıtYanıtla
nurtenkurtnurevsan_@hotmail.com:

bu ne biçim doğum ya,kanamsı yok,su berrak,hiç inandırcı değil

41
8
yanıtYanıtla
Ayşegülaysqlkrn@gmail.com:

Buna günah diyenler var günah diyenlere soruyorum siz nasıl dünyaya geldiniz heralde leylekler getirmedi sizi ya da Sütçüden , bakkaldan alınmadınız ... Bence gayet güzel bi çekim ve örümcek kafalı sizlere en iyi cevap ... Bu harika görüntüyü sağlayan aileye de kocaman alkışlar helal olsun Allah analı babalı büyütsn

35
9
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title