Haberler

Başkan Tosun, MHP Genel Merkezi'nde Temaslarda Bulundu

Güncelleme:

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Genel Merkezi'nde temaslarda bulundu. Başkan Tosun'a Ankara ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ve 27. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş eşlik etti.

Başkan Tosun ve beraberindeki heyet, ilk olarak MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve son olarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. 24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin değerlendirildiği ziyaretlerde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'na destek veren Manisa'ya ve Manisalılara teşekkür etti. Genel Başkan Bahçeli, yerel seçimlerde de aynı başarının süreceğine inandığını ifade etti. Genel Merkez ziyaretleri, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title