Haberler

Aydın Basınında Bugün

Aydın'da yayımlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle.HEDEF.25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası (Yangından Korunma Haftası), bu mesleği icra eden itfaiye personelinin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.DENGE.

Aydın'da yayımlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle:

HEDEF: "Ateş savaşçıları 24 saat göreve hazır"

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası (Yangından Korunma Haftası), bu mesleği icra eden itfaiye personelinin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

DENGE: "AK Parti Koçarlı Kadın Kolları kongresi yapıldı"

AK Parti Koçarlı İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi yapıldı.

MÜCADELE: "Vali Kerem Al'a 'hoşgeldiniz' ziyaretleri devam ediyor"

Cuma Günü TFG Onur Kurulu ve AGC Onursal Başkanı Mustafa Çezik, Vali Al'a

'hoşgeldiniz' ziyaretinde bulundu.

GÜZELHİSAR: "Hacı kafile bilgileri ve gidiş tarihleri belirlendi"

Diyanet İşleri organizasyonuyla 2011 Hac sezonunda kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarının kafile bilgileri ve gidiş tarihleri belirlendi.

YENİ KIROBA: "Sel mağduru köylünün imdadına Özel İdare yetişti"

Aydın'da 2 gün boyunca etkili olan sağanak yağışla birlikte köylerde yaşanan sel baskınlarına erken müdahale eden Aydın İl Özel İdare ekipleri, büyük zararların ortaya çıkmasının önüne geçti.

SES: "Ören yeri kazıları için Bakanlık'tan 330 bin TL ödenek geldi"

Aydın'da yerli arkeologların kazılarını yaptığı dört ayrı örenyeri için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 330 bin TL ödenek gönderildi.

BAKIŞ: "Aydın'da cinayet"

Aydın Merkez Doğu Gazi Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir fırın işletmecisi ile 3 kişilik grup arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü iki kişi yaralandı.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title