Haberler

AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık Açıklaması

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve yeni dönem adayı Fikri Işık, "Sağlık hizmetleri değişiyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve yeni dönem adayı Fikri Işık, "Sağlık hizmetleri değişiyor. Artık herkesin bir aile hekimi oldu. 2002 yılı öncesi bunları hayal edebilir miydiniz?" dedi.

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan AK Parti seçim bürosunda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Işık, burada yaptığı konuşmada, 2007 yılındaki seçim öncesi muhalefetin aynı söylemleri kullandığını belirtti.

"Ekonomi kötüye gidiyor, cari açık var Türkiye'yi yabancılara satıyorlar" denildiğini ifade eden Işık, "Artık herkes biliyor bunların bir seçim kandırmacısı olduğunu" dedi.

Sanayinin geliştiğini, okullarda laboratuvar, bilgisayar ve teknolojik imkanların arttığını kaydeden Işık, "Sağlık hizmetleri değişiyor. Artık herkesin bir aile hekimi oldu. 2002 yılı öncesi bunları hayal edebilir miydiniz?" diye konuştu.

İstikrarın sürmesi için 12 Haziran'da iyi düşünüp karar verilmesini isteyen Işık, "AK Parti olarak boş işlerle değil, yapılan hizmetlerin devamını kararlılıkla yürütmek için iktidara 3. kez talibiz. Buradan çıkarken anlattıklarımızı yapılan 8, 5 yıllık AK icraatlarımızı bir kez daha gözden geçirip aydınlık bir Türkiye için sizlerin desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

CHP'li Yazgan'dan AK Parti için sert sözler: Kılımız kıpırdamaz

CHP'li Yazgan'dan AK Parti için sert sözler: Kılımız kıpırdamaz

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title