Haberler

Acıpayam'da CHP Heyetinin Esnaf Ziyareti

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür,

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür,

"CHP Genel Merkezinden taşradaki parti üyesine kadar bütün birimlerimizin seçime hazır olduğunu ve tek başına iktidar özlemi ile çalıştığını görmek bizleri rahatlattı" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Necla Arat, Parti Meclis Üyesi Zeki Durmaz, Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, İl Başkanı Himmet Yavaş, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Selahattin Koçdemir ve Acıpayam İlçe Başkanı Ömer Alev, Acıpayam ilçesinde partililerle birlikte esnafı ziyaret etti.

Ertemür, esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada esnafın hükümetten dertli olduğunu, CHP'nin önümüzdeki seçimlerde tek başına iktidara geleceğini savunarak, "Küçük esnaftan AKP iktidarından kurtulmak istediklerinin işaretini aldık. CHP Genel Merkezinden taşradaki parti üyesine kadar bütün birimlerimizin seçime hazır olduğunu ve tek başına iktidar özlemi ile çalıştığını görmek bizleri rahatlattı" dedi.

Ertemür, ziyaretler sırasında partide milletvekili adaylığı için bir ön seçimin yapılması isteğinin karşılarına çıktığını sözlerine ekledi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title