Haberler

9 Mayıs Salı Dha Spor Gündemi

AVRUPA ŞAMPİYONU TAHA AKGÜL: "ATLETİZMDE USAİN BOLT NEYSE GÜREŞTE DE BEN OYUM" (görüntülü-fotoğraflı)"Benim Bu Başarım 150-200 Yıl Sonra Konuşulacak Başarılardır" "Bizim Ata Sporumuz Güreş Çok Başarılı Olduğu Halde Gereken Değeri Görmüyor" "Uygun Kişiyi Bulunca Geç Kalmadan Evliliği Düşünüyorum"...

AVRUPA ŞAMPİYONU TAHA AKGÜL: "ATLETİZMDE USAİN BOLT NEYSE GÜREŞTE DE BEN OYUM"  (görüntülü-fotoğraflı)

"Benim Bu Başarım 150-200 Yıl Sonra Konuşulacak Başarılardır"

"Bizim Ata Sporumuz Güreş Çok Başarılı Olduğu Halde Gereken Değeri Görmüyor"

"Uygun Kişiyi Bulunca Geç Kalmadan Evliliği Düşünüyorum"

" Bugün Son Avrupa, Son Dünya ve Son Olimpiyat Şampiyonuyum"

" Allah Doping Yapana Başarıyı Nasip Etmez"

"Anne Akgül: "Taha Uyumlu, Çalışkan, Zeki ve Her İşini Düzgün Yapan Bir Çocuktu"

DÜNYA KADINLAR KULÜPLER VOLEYBOL ŞAMPİYONASI

VakıfBank kazandı, Eczacıbaşı Vitra kaybetti.

Vakıfbank rakibi Dinamo Moskova'yı 3-0 yenerken, Eczacıbaşı ise Volero Zürih'e 3-0 kaybetti.

FATİH TERİM İTALYA MAÇINDA

U-17 Milli takımın'ın grup aşamasında son maçı olan İtalya karşılaşmasını bugün Fatih Terim de izlyeyecek. Türkiye Futbol Direktörü bugün Hırvatistan'a hareket etti. Millilere bir üst tura kalması için bir puan yetecek.

U-17 AVRUPA ŞAMPİYONASI

13.00-TÜRKİYE-İTALYA (Hırvatistan)

BEŞİKTAŞ HALA ŞAŞKIN

Fenerbahçe ile Marcelo'nun son dakikada kendi kalesine attığı golle 1-1 berabere kalan Beşiktaş Yönetimi şoku atlatamadı. Şenol Güneş'in yanı sıra Fabri, Cenk Tosun, Marcelo hedefteki futbolcular. Pazartesi günü oynanacak Bursaspor maçında Atiba ve Tosiç'in yer alacak olması teknik heyeti rahatlatıyor.

SNEİJDER MEYDAN OKUDU: "TAKIMDA PROBLEM BEN DEĞİLİM"

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu sneijder dün akşam düzenlenen geceye katılarak samimi açıklamalarda bulundu

Gazetelerde çıkan haberlere göre Sneijder'ın çete kurduğu ve sürekli sorun cıkardıgı ve teknik direktör Tudor'a karşı bayrak açtığı iddia edilmişti. Sneijder ise kendini şöyle savundu:

"Konuşulduğu gibi problem futbolcu ben değilim. Benden memnun olmayan varsa karşıma çıkıp bana söyleyebilir"

BASKETBOL KADINLAR FİNAL SERİSİ 2. MAÇ

19: 00 Yakın Doğu Üniversitesi - Fenerbahçe

P&G, TÜRKİYE'DEKİ 30'UNCU YILINDA 30 SPORCUYA DESTEĞİNİ AÇIKLIYOR

15.30 - Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı ve Avrupa Olimpiyat Komiteleri (EOC) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Arat, Olimpiyat Altın Madalyalı Güreşçi Taha Akgül ile Jimnastikte Olimpiyat Efsanesi Nadia Comaneci ve genç sporcuların katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısı Sofa Otel Nişantaşı'nda gerçekleşecek.

GALATASARAY

Yönetim toplanacak ve takımla ilgili kararlar alınacak

BEŞİKTAŞ

18.00 Bursaspor maçı hazırlıkları sürecek

BURSASPOR

Bursaspor kanadındaki gelişmeler takip edilecek

FENERBAHÇE

Takım izinli

ŞAMPİYONLAR LİGİ

-Yarı Final-

21: 45 Juventus - Monaco

PFDK ve TAHKİM Kurulu kararları açıklanacak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taha Akgül Fenerbahçe Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title