Haberler

İki Çocuğa Tacizde Bulunan Bakkal İçin 22 Yıl İstendi

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'daki bir bakkal, dükkanında kek ve çikolata verme bahanesiyle 11 ve 7 yaşlarındaki iki kız kardeşe cinsel istismarda bulundu. Bakkal, 22 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

İstanbul Avcılar'daki bakkal dükkanında kek ve çikolata verme bahanesiyle 11 ve 7 yaşlarındaki iki kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan bakkal Dinçer Ç. hakkında karar verildi. Mahkeme; "Suçlamaları kabul etmiyorum, böyle bir olay yaşanmamıştır." diye savunma yapan Dinçer Ç.'yi 'zincirleme cinsel istismar' suçundan 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.Mahkeme, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcisinin de talep ettiği "Sanık hakkında takdiri indirim uygulanmasın"a uyarak sanık hakkında iyi hal indirimine de gitmedi.

TACİZDEN DOLAYI 24 YILDAN 52 YILA

Avcılar'da geçtiğimiz yıl yaşanan ve davaya konu olan olayda; 44 yaşındaki mahalle bakkalı Dinçer Ç.'nin, 11 ve 7 yaşındaki iki küçük kız kardeşi, kek ve çikolata vererek dükkanında taciz ettiği, tacizi kimseye anlatmamaları için de onları tembihlediği iddia edilmişti. Çocukların durumu ailelerine bildirmeleri üzerine de bakkal Dinçer Ç. hakkında iki kez 'zincirleme olarak çocuğun cinsel istismarı' suçundan 24 yıldan 52 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

SANIK AVUKATI: SARKINTILIK OLARAK KABUL EDİLEBİLİR

Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen taciz davasının karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Dinçer Ç. ve taraf avukatlarının hazır bulunduğu duruşmada savcı, bir önceki celsede verdiği mütalaasını tekrarladı.

Sanık esas hakkındaki savunmasını yapan sanık avukatı "Mağdur çocuğun beyanları ve mahkeme huzurunda alınan beyanları dikkate alındığında bu mağduriye yönelik herhangi bir cinsel istismar olayı bulunmamaktadır. Mütalaada mağdurenin belirtmediği iddialara dayanılmıştır. Başka şahıs ile ilgili iddiaları adli görüşmeci tarafından ciddiye alınmamıştır. Dolayısıyla bu konuda yalan söylediği kabulüne gidilmiştir. Diğer mağdurenin beyanları doğru kabul edilse dahi eylem ancak sarkıntılık olarak kabul edilebilir. Bu nedenlerden dolayı Dinçer Ç.'nin beraatine karar verilmesini talep ediyorum" dedi.

BERAATİNİ İSTEDİ

Sanık Dinçer Ç. de esas hakkındaki savunmasında avukatının dediklerine ek olarak "Mağdur olan 7 yaşındaki çocuk başkaları tarafından taciz edilmiş ancak 'evimize en yakın bakkal' sözünden yola çıkarak suç bana atılmıştır. Hakkımda tutarsız beyanlar dışında hiçbir delil yoktur. Ailem ve ben mağdur olduk." savunmasında bulundu ve beraatini istedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Dinçer Ç. hakimin 'Son sözün nedir?' sorusuna ise "Suçlamaları kabul etmiyorum. Böyle bir olay yaşanmamıştır." diye yanıt verdi.

AİLE BAKANLIĞI: 'İYİ HAL İNDİRİMİ YAPILMASIN' DEMİŞTİ

Mahkeme heyeti 'zincirleme cinsel istismar suçunun işlendiğinin sabit olduğuna' karar vererek sanığı 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanık hakkında iyi hal indirimine gidilmedi.

Davaya; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı temsilen katılan avukat bir önceki celsede "Mahkemeye yardımcı olmaya çalışmayan sanık hakkında takdiri indirimin uygulanmamasını talep ediyoruz" demişti. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul Avcılar 3. Sayfa Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 16. Bölüm tek parça HD izle 7 Haziran Cuma! 7-8 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm (SEZON FİNALİ) canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? 7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

500

Yorumlar (12)

Ey Akapeli Kardeşlerim:

Toplumda yozlaşma had safhaya ulaştı,akape ülkeye çare olamadı,sizleri erbakan hocanızın partisine en dogru yere girmeye davet ediyorum.

3
3
yanıtYanıtla
NURETTİN:

PARTİ DOĞRU BAŞINDAKİ YANLIŞ

yanıt1
yanıt0
Bekir:

Yeni türkiye

1
3
yanıtYanıtla
X5:

TAMAM yeter, böyle haberlerden SIKILDIK . . . .

3
1
yanıtYanıtla
deniz:

KEŞKE idamı getirseler su ülkeye de temizlesek su adileri şucu kesinleşenleri gerçekten suçluları tespit edip öldürsek artık

4
0
yanıtYanıtla
S aycan:

Bu pisliklerin fotoğraf ve soyadı görünsün herkes bilip görsün

2
1
yanıtYanıtla
Anne:

Allah senin gibi pisliklerin bin belasını versin rezil yaratık

2
1
yanıtYanıtla
KAAN:

EDEP BİR GEMİ RABBİN İSE SIĞINILACAK BİR LİMAN İDİ

3
0
yanıtYanıtla
SAVCI:

Sanık avukatı sarkıntılık olarak kabul edilebilir demiş. Aynısı kendi başına gelseydi bir avukat olarak aynı cümleleri kurar mıydı acaba? Yazıklar olsun sizin adaletinize.

1
0
yanıtYanıtla
asılmalı:

sallandılmalı yada vatandaşa teslim edilmeli

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title