Haberler

Keşan'da şok denetimler

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından planlı operasyonlar haricinde gerçekleştirilen dar bölge ve şok uygulamalar devam ediyor.

Edirne'nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından planlı operasyonlar haricinde gerçekleştirilen dar bölge ve şok uygulamalar devam ediyor. Polis ekiplerinin son bir haftalık denetimlerinde aranması bulunan 46 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18-26 Kasım tarihleri arasında şehir genelinde yaptıkları asayiş uygulamaları ve şok denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 46 kişiyi yakalayarak, gözaltına aldı. Polis, yapılan aramalarda 1,01 gram eroin, 88,52 gram esrar, 0,6 gram bonzai, 11,52 gram metamfetamin, 2 kurusıkı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 41 av fişeği, 20 mermi, 7 kelebek bıçak, 20 sustalı bıçak, 78 şişe kaçak içki, 62 şişe sahte rakı ve 1 litre sahte şarap ele geçirdi.

Yetkililer tarafından yapılan duyuruda, "İlçemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir." bilgisine yer verildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Hisarcık Edirne Keşan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title