Haberler

Çanakkale'de Okul Çevreleri ve Servis Araçları Denetlendi

Güncelleme:

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından okul çevreleri ve servis araçlarında çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde birçok alanda kontrol gerçekleştirildi ve aranan kişiler yakalandı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul çevreleri ve servis araçlarında Çocuk ve Gençlerin Korunmasına yönelik denetim yapıldı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerce yapılan denetimlerde, 159 okul ve çevresi, 67 park, bahçe ve mesire alanı, 29 metruk bina ve çevre, 62 büfe ve bakkal, 63 kahvehane, 6 oyun salonu, 16 internet kafe ile içkili ve umuma açık istirahat ve eğlence alanı kontrol edildi.

Denetimlerde 1074 kişinin Ulusal Yargı Ağı Projesi Bilişim Sistemi (UYAP) ve Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu gerçekleştirildi. Aranan 2 kişi yakalanarak haklarında idari işlem uygulandı.

Trafik yönünden yapılan denetimlerde ise, 198'i servis aracı olmak üzere 1444 araç kontrol edildi. Kusurlu görülen 4'ü servis aracı olmak üzere 65 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale Çocuk Güvenlik Trafik 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title