Haberler

Aydın'da 4 ayrı suçtan aranan şüpheli sahte kimlikle yakalandı

Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 4 ayrı suçtan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan şüpheli, sahte kimlik kullanırken yakalandı. Şüpheli tutuklandı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 4 ayrı suçtan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan şüpheli sahte kimlikle yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanması amacıyla yol kontrol çalışması gerçekleştirildi. Kuşadası ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde yapılan kontrollerde jandarma ekipleri, durdurulan bir kişinin sahte kimlik kullandığını fark etti. Ekiplerin dikkatinden kaçamayan ve yapılan incelemede S.O. isimli şahsın "Resmi Belgede Sahtecilik, Banka veya Kredi Kurumlarınca Tahsil Edilmemesi Gereken Krediyi Sağlamak Amacıyla Dolandırıcılık, Sözleşme ve Ekli Belgelerde Sahtecilik Yapmak, Sahte Banka veya Kredi Kartı Kullanmak Suretiyle Yarar Sağlama" olmak üzere 4 ayrı suçtan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Başka bir şahsa ait kimlik bilgilerini kullanarak sahte yeni tip kimlik ve ehliyet ile yakalanan şüpheli S.O. kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuşadası Aydın Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title