Haberler

Yolcu Taşıma İhalesinde Kan Aktı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde, Belediyenin Düzenlediği Şehir İçi Yolcu Taşıma İhalesinde Minibüsçüler Arasında Çıkan Kavgada Biri Polis 2 Kişi Bıçakla Yaralandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediyenin düzenlediği şehir içi yolcu taşıma ihalesinde minibüsçüler arasında çıkan kavgada biri polis 2 kişi bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 17.00 sırasında belediye önünde meydana geldi. Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallesi ile otogar arasında yapılacak yolcu taşımacılığı için belediyenin yaptığı ihale nedeniyle Sahil Birlik ve Ören Birlik üyesi minibüsçüler belediyenin koridorlarını doldururken polis de geniş güvenlik önlemleri aldı. İhalenin bitmesine yakın bir sırada belediye önünde Ören Birlik üyesi Yücel T. (25), Sahil Birlik'ten Murat Uzunca'ya (44) kafa atınca ortalık karıştı. İki taraftan da kavgayı

ayırmak için araya girenler oldu. Bu arada bıçağını çeken Sedat T. (27), Sahil Birlik Kooperatifi eski başkanlarından Zeyyat Kırlı'yı (56) boynundan yaraladı. Kavgayı ayırmak için araya giren sivil polis memuru Fahri Acar (45) da ensesinden bıçak darbesi aldı. Olaydan sonra yaralı Zeyyat Kırlı ve polis memuru Fahri Acar, Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra polisler tarafından yakalanan Sedat T. ve kavgayı başlattığı öne sürülen Yücel T. gözaltına alındı. Sahil

Birlik ve Ören Birlik minibüs kooperatiflerinin katıldığı ihaleyi Ören Birlik'in kazandığı açıklandı.

(SŞ-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title