Haberler

Vali Yerlikaya'dan Gazetecilere '20. Yıl' Plaketi

Güncelleme:

Tekirdağ'da görev yapan yazılı ve görsel basın mensupları, Vali Ali Yerlikaya'nın ev sahipliğinde verilen kahvaltıda bir araya geldi.

Tekirdağ ve ilçelerinde görev yapan yazılı ve görsel basın mensupları Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın ev sahipliğinde verilen kahvaltıda bir araya geldi.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çorlu Silverside Otel'de gerçekleşen kahvaltıya Vali Yerlikaya'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Birimi çalışanı Özge Akyol ile Tekirdağ'da görev yapan daire müdürleri de katıldı.

Kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, programa katılan tüm gazetecilerin '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak "Tekirdağ'a hizmet verirken, gazetecilerin bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek istediklerini vurgulayarak "Yasama, Yürütme ve Yargı'nın ardından 4'ncü Kuvvet olarak tanımlanan basının, toplumun bütün katmanları açısından büyük önemi bulunmaktadır. 850 bin nüfuslu Tekirdağ'da, vatandaşlarla tek tek yüzyüze iletişim kurmamız olanak dışıdır. Aramızdaki bu iletişimi, siz değerli basın mensupları sağlıyorsunuz. Yöneten ile yönetilen arasındaki iletişimi demokratik bir ortamda sağlıklı, istikrarlı şekilde sürdürmek için sık sık sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Hedefimiz tarafsız, kişi hak ve özgürlüklerine saygılı bir diyalog içinde olmaktır." İfadelerini kullandı.

Basının toplum adına birdenetim mekanizması işlevi üstlendiğine dikkat çeken Vali Yerlikaya "Bu nedenle basında, çok seslilik bizler için çok önemlidir. Eğer sizler, belli kalıplar içerisine sıkışırsanız, olması gereken o çok seslilik de kaybolur. Tek taraflı bu zihniyeti sakıncalı buluyorum. Zira, her yazı bir emektir. Şahsen ben, Tekirdağ'a ilişkin yaptığınız haberlerin hepsini dikkatle takip ediyorum. Sizin de gördüğünüz aksaklıkları cesaretle yazmanız, o aksaklığın giderilmesi için önemli bir adım olacaktır. Büyükşehir yasası ile Tekirdağ yeni bir vizyona doğru ilerliyor. İnsanların yaşamayı arzu ettiği bir kent konumundayız. Bu uzun yıllar bu şekilde devam edecek. Marka şehir olma yolunda çeşitli çalışmalarımız var ve bununla ilgili eylem planı hazırlıyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızdan da bu noktada katkı bekliyoruz" diye konuştu.

Vali Ali Yerlikaya'nın konuşmasının ardından, meslek hayatında 20 yılını dolduran basın mensupları, okunan özgeçmişleri eşliğinde sahneye davet edildi. Vali Yerlikaya, basın sektöründe 20 yılını dolduran emektar gazetecilere tek tek Meslek Onur Plaketi verdi. Meslek Onur Plaketi alanlar arasında Çerkezköy Bakış Gazetesi editörü ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Akif Aldoğan ile Çerkezköy Gazetesi sayfa editörü Gülşah Avcılar da yer alırken, plaket verilen diğer isimler ise şunlar oldu: "Fahir Taner, Necla Çelebi Atakan, Şerif Baysalan, Erdoğan Barkak, İsmail Parin, Bedia İlerler, Necmi Işıksal, Nilüfer ve Özkan Sobacıoğlu, Aydın Anıl, Gülgün Pala Keçeci, İzzet Mede, Recep Karagöz, Bülent Özgür, Kamil Baştuhan, İsmet Karabey, Elmas Cankurt, Kemal Önder, Süleyman Yakar, Halil Acar ve Murat Tanker'e plaket verildi.

Plaket töreninin ardından günüm anlam ve önemine binayen Çorlu Gazeteciler Dernek Başkanı Zaim Erken, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'ya plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu. Programın devamında, bölgede faaliyet gösteren Gazeteci Derneklerinin Başkanları düşüncelerini katılımcılarla paylaşırken, program soru cevap kısmı ile son buldu.

11.01.2013 10: 34: 20

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title