Haberler

Uluslararası 'Kayfor' İlk Kez Van'da Düzenleniyor

Her yıl farklı üniversitelerde yapılan Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu’nun (KAYFOR) 14.’sü bu yıl ilk kez ‘Nasıl Bir Kamu Yönetimi?’ temasıyla Van’da düzenlenecek.

Her yıl farklı üniversitelerde yapılan Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu'nun (KAYFOR) 14.'sü bu yıl ilk kez 'Nasıl Bir Kamu Yönetimi?' temasıyla Van'da düzenlenecek.

Kamu yönetimi alanında Türkiye'de düzenlenen ilk bilimsel organizasyon olan KAYFOR'la ilgili açıklamalarda bulunan Sempozyum Düzenleme Kurulu üyesi Doç. Dr. A. Menaf Turan, sempozyumun 22-24 Eylül'de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin (YYÜ) ev sahipliğinde yapılacağını belirterek, çalışmalara başladıklarını belirtti. Ev sahipliğini YYÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü ve Kent Araştırmaları Merkezi'nin yapacağını ve belirlenen ana temalar çerçevesinde, kamu yönetimi alanıyla ilgili farklı konuların ele alınacağını belirten Turan, "Başkanlık sistemi, yeni anayasa çalışmaları, yerel yönetim reformları, yeni büyükşehir düzeni, iç ve dış göçlerin etkileri, çevre yönetimi, kentsel dönüşüm, afet yönetimi gibi güncel kamu yönetimi konularının tartışılacağı forumda, Türkiye'nin neredeyse bütün üniversitelerinden birçok akademisyen bir araya gelecek. Onursal başkanlığını Van Valisi İbrahim Taşyapan, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Ender Aslan'ın yapacağı ve oldukça geniş bir yürütme kurulu ile bilim ve hakem kuruluna sahip olan forum, aynı zamanda uluslararası bir nitelik taşımaktadır. İlk kez, 5-6 Ekim 2003 tarihlerinde Mersin Üniversitesi'nde düzenlenmiş olan KAYFOR, 2003'ten bu yana her yıl farklı üniversitelerde gerçekleştirilmektedir. 'Nasıl Bir Kamu Yönetimi?' teması ile gerçekleştirilecek olan forumun destekçileri arasında TODAİE, Van Valiliği, Tuşba Belediyesi, DAKA, VANTSO, VANTB yer almaktadır" dedi.

Doç. Dr. Turan, başta YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Reha Saydan'ın destek ve katkılarıyla forumun bu yıl Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde düzenleneceğini belirterek, ülkemizin dört bir yanından gelecek olan kamu yönetimi camiasının mensuplarına aynı zamanda güzel şehrimiz Van'ı da tanıtmak amacı taşıdıklarını da sözlerine ekledi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Türkiye Eylül Yerel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 15. bölüm TRT 1 HD izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İçmeler Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 7 Haziran günün maçları nereden izlenir? 8 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i kim kazandı? Yemekteyiz programında 75.000 TL'lik ödülü kim aldı? Kızılcık Şerbeti sezon finali bölüm izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Kınalıada plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Marmaris Cennet Adası Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi ve en güzel plajları! Baby Reindeer'ın gerçek Martha'sı Fiona Harvey Netflix'e neden dava açtı?
Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title