Haberler

Son dakika haberleri! Tuzla'nın özel çocukları Başkan Yazıcı ile birlikte halı saha maçı yaptı

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre Tuzla'nın özel çocukları Başkan Yazıcı ile birlikte halı saha maçı yaptı Tuzla'da '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle özel bir futbol maçı düzenlendi.

Tuzla'nın özel çocukları Başkan Yazıcı ile birlikte halı saha maçı yaptı

İSTANBUL - Tuzla'da '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle özel bir futbol maçı düzenlendi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan özel çocuklar ile Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı bir araya gelerek halı saha maçı yaptılar. Özel çocuklar halı saha maçında keyifli anlar yaşarken aileleri de tribünde heyecanlı anlar yaşadılar.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yılın her günü takipleri yapılan özel çocuklar, ' 3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla düzenlenen halı saha maçında bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Mercan Tesisleri'nde gerçekleştirilen maça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da katıldı. Yarım saatlik iki devre halinde oynanan maçta, Tuzla'nın özel çocukları keyifli anlar yaşadılar. Başkan Yazıcı, müsabakanın ilk yarısında yeşil takım ikinci yarısında ise kırmızı takımın formasını giydi. 3 Aralık Engelliler Günü özel maçında Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri de forma giydi. Rekabetçi geçen maçın ardından özel çocuklar, Başkan Yazıcı'ya çiçek takdim ettiler. Başkan Yazıcı da çocuklar ile birlikte kupa seremonisi gerçekleştirdi.

"Özel çocuklarımız ile birlikte olmaktan çok mutluyuz"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, maçın ardından yaptığı açıklamada," 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bizim klasik olan ve 'El Clasico' denilen karşılaşmalardan birisini oynadık. Oyuncular çok iyiydi. Çok uyum içerisindeydik. Bazen birbirimize girdik ama kardeşlik ve dostluk kazandı. Biz Tuzla'da burada bulunan özel çocuklarımız ile özel günler yaşıyoruz. Allah onlardan razı olsun. Biz onlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz. İnşallah Tuzla'da her zaman daha engelsiz, daha güzel günlerde buluşmak dileklerimi belirtiyorum. Bütün bu güzel kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum" dedi.

"Maç içerisinde heyecan doruktaydı"

Maçın heyecanlı geçtiğini belirten Başkan Yazıcı," Maç içerisinde heyecan doruktaydı. Herkes kazanmak için çok niyetliydi. Özellikle de kazanmaya bilenmiş gelmişlerdi. Birkaç defa bana da çok sert müdahale edenler oldu. Özellikle kaleci kardeşimiz ile yaşadığımız bir penaltı pozisyonu vardı. İtiraf etmeliyim ki penaltıydı. Kazanmak için her zaman motive olmalıyız. Asla kimseye zarar vermeden her zaman başarının peşinde koşmalıyız. Arkadaşlarımız da bunu yaptılar. Hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Futbol Aralık Tuzla Haberler Son Dakika

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 29 Mayıs Çarşamba 2024? #129300 Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title