Haberler

Torbalı CHP Tek Yürek Oldu

CHP Torbalı İlçe Örgütü dün Torbalı'dan sorumlu CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Yıldız ile Ceyhan Kayhan'ı ağırladı.

Yerel seçimler için hazır bir görüntü veren CHP Torbalı İlçe Örgütü dün Torbalı'dan sorumlu CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Yıldız ile Ceyhan Kayhan'ı ağırladı. Parti merkezinde yapılan ziyarete partili vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Yoğun bir katılımın yaşandığı ziyarette partili üyeler ilçe binasına sığmadı.

CHP Torbalı İlçe Örgütü, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Yıldız ile Ceyhan Kayhan'ı ağırladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar birlik ve beraberlik mesajları verirken, "Adayımız kim olursa olsun önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin bayrağını yine zaferle dalgalandıracağız" dedi.

"PARTİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ DİK DURDU, EĞİLMEDİ"

Her türlü ayak oyununa rağmen CHP İlçe Örgütü olarak dik durduklarını ifade eden Akpınar, "Bugüne kadar belediye başkanımız İsmail Uygur'un arkasında durduk. Ona yapılan haksızlık, ona yapılan hukuksuzluk tüm partimize yapılmıştır. Dürüst, çalışkan ve namuslu belediye başkanımız İsmail Uygur'un adaylığı çeşitli ayak oyunları ve hukuksuzlukla engellenmeye çalışıldı. Ona rağmen belediye başkanımız ve partimiz dik durdu, eğilmedi, genel merkezimiz kimi uygun görüp aday gösterirse de göstersin seçimlerin galibi Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır" dedi.

"MEZARA GÖMER GİBİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ"

Parti içinde küslüklerin olmayacağını belirten başarılı İlçe Başkanı Faruk Akpınar, "Herkes bilir ki seçim davulları çalınınca bütün CHP'liler bir araya gelir tek yürek olurlar. Hiç kimse bizden kavga beklemesin. Genel Merkezimiz kimi uygun görürse arkasında kenetlenip seçimlere yürüyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını üçüncü kez üst üste iktidara taşıyacağız" dedi. Son günlerde yaşanan yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da değinen Akpınar, "Görüyoruz ki bugün ayak oyunları oynayanların da oynadıkları oyunlar kendi ayaklarına dolandı. Bu milletin rızkına göz koyanları, hukuk sistemiyle dalga geçer gibi oynayanları siz değerli halkımızın destekleriyle mezara gömer gibi sandığa gömeceğiz" diye konuştu.

"CHP'NİN KALESİ İZMİR, İZMİR'İN KALESİ TORBALI'DIR"

Akpınar'ın ardından söz alan İzmir İl Yönetimi Torbalı sorumlusu Ceyhan Kayhan, "İzmir'de hiçbir sıkıntımız yok. Bu tabloyu görünce Torbalı'da da hiçbir sıkıntımızın olmayacağına bir kez daha emin oldum. Sizlerin bu birlikteliği önce yerelde, sonra genelde CHP'yi iktidara taşıyacaktır" dedi. Kayhan'ın ardından söz alan Celal Yıldız ise, "CHP'nin kalesi İzmir, İzmir'in kalesi Torbalı'dır. Değerli Belediye Başkanımız İsmail Uygur ve örgütü Torbalı'yı CHP'nin kalesi haline getirdi. İki dönemdir yaptığı hizmetlerle partimizi iktidara taşıdı. Üçüncü dönemde de CHP bayrağının iktidarda dalgalanacağından hiçbir şüphem yok" dedi.

"HEDEFİMİZ YÜZDE 70'LERİ BULMAK"

Üçüncü dönem için hedeflerinin yüzde 70 oy almak olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Uygur, "Torbalı'da önce yüzde 25 ile, sonra yüzde 50 ile iki defa iktidar olduk. Üçüncü dönem hedefimiz yüzde 70'lerin üzerine çıkmaktır, onun altını başarı olarak kabul etmem. Hep beraber omuz omuza mücadele edip, çalışıp, sandıklarımıza sahip çıkıp partimizi iktidara taşıyacağız" dedi. Toplantının sonunda Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Yörük de kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Yörük yaptığı konuşmada "Diğer aday adayı arkadaşlarımızın da olduğu bir toplantıda daha detaylı konuşuruz" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Ceyhan Kayhan Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title