Haberler

"Milletin Büyümesini, Ülkenin Gelişmesini İstemiyorlar"

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Güç odakları, karanlık kapılar arkasında milli iradeyle ilgili hesaplar yapıyor ama artık yağma yok, AK Parti var." dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milletin büyümesini, ülkenin gelişmesini istemiyorlar. Belirli güç odakları, karanlık kapılar arkasında milli iradeyle ilgili hesaplar yapıyor ama artık yağma yok, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti var" dedi.

Müezzinoğlu, partisinin Adana İl Teşkilatı tarafından merkez Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 14 Ağustos 2001'de partiyi kurarken "Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dediği hatırlattı.

Ülkede önceki dönemlerde görülen sağlık sorunlarının artık yaşanmadığını belirten Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Milletin derdini biliyoruz. Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yılında Türkiye'yi dünya devletleri arasında hak ettiği yere taşıyacağız. O yere Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti taşıyacaktır. Şimdi bakın dünyanın ve Avrupa'nın en büyük havaalanlarından birini yapıyoruz. 3'üncü boğaz köprüsünü yapıyoruz. Denizin altından tüneller geçiyoruz. Bütün bunlardan Almanya rahatsız. Bütün bunlardan İngiltere rahatsız. Bütün bunlardan İsrail rahatsız ama ey Kılıçdaroğlu sen niye rahatsızsın? Ne zaman halktan yana olacaksın? Ey Milliyetçi Hareket Partisi, 'Ben milliyetçiyim' diyorsun. Milleti büyütmenin yanında, millete hizmet etmenin yanında ne zaman olacaksın? Lafla milliyetçilik olmaz. Ne olur, bir gün de milli iradenin, hak ve hukukun yanında olun. Millete tuzak kuranların yanında değil, millete hizmet edenlerin yanında olun. Milletle beraber olmak zor iş. Milletle beraber yürümek için gece gündüz çalışmak lazım. Milletle beraber yürümek için fedakarlık gerekir, öz veri gerekir, ay yıldızlı bayrağı dalgalandırma aşkı gerekir."

"Dertleri milletin iradesine müdahale etmek"

Erdoğan ve AK Parti'nin önünün kesilmek istendiğini dile getiren Müezzinoğlu, bu olayların, 2002 yılında Erdoğan'ın başbakan yapılmamaya çalışılmasıyla başladığını anlattı.

Bunun başarılamadığını vurgulayan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Millet, onun partisini, 'Ben Recep Tayyip Erdoğan'a inanıyorum. Onun arkadaşlarına da güveniyorum' dedi ve tek başına iktidar yaptı. İster yerel ister genel isterse referandum olsun 2002'den bu yana millet hep bizimle beraber oldu. Biz hep milletle beraber yürüdük. Önümüzü kesmek için milletin önünü kesmek için partimize kapatma davası açtılar. Bir sürü tuzak kurdular. Bir sürü tezgah kurdular. Milletin büyümesini, ülkenin gelişmesini istemiyorlar. Belirli güç odakları, karanlık kapılar arkasında milli iradeyle ilgili hesaplar yapıyor ama artık yağma yok, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti var. AK Parti ve Türkiye, sürekli büyüyor. O zaman 'Yeni tuzaklar kurmamız lazım' dediler. İftira atıyorlar, dedikodu yapıyorlar, kaset hazırlıyorlar. Dertleri milletin iradesine müdahale etmek. Dertleri Türkiye'nin önünü kesebilmek. Dertleri faizlerin yükselmesi, dertleri dövizin yükselmesi, borsanın düşmesi, ekonominin bozulması. Suları bulandıramayacaksınız. Çünkü millet artık partisini de buldu, liderini de buldu."

Mitinge, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun ve vatandaşlar katıldı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title