Haberler

Palancıoğlu'ndan Talaslıları ve Öğrencileri Sevindiren Müjde

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas’ın ulaşım ağını yeniden ele alarak ulaşım mastır planı yapacaklarını, ayrıca üniversiteye direk otobüs seferleri ile ücretsiz bisikletler tahsis edeceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas'ın ulaşım ağını yeniden ele alarak ulaşım mastır planı yapacaklarını, ayrıca üniversiteye direk otobüs seferleri ile ücretsiz bisikletler tahsis edeceklerini söyledi.

Yoğun bir programla çalışmalarına devam eden AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, toplantıdan toplantıya koşuyor. Gün içersinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Palancıoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği ve Mimar ve Mühendisler Gurubunu ziyaret etti. Yoğun programına Talas'ta da birçok toplantıya katılarak devam eden Palancıoğlu, Talas'ın ulaşım ağını yeniden ele alarak yeni bir ulaşım mastır planı yapacaklarını belirtti.

Palancıoğlu, "Talas'ın ulaşım mastır planını yapacağız. Ulaşım alanında bir takım sıkıntılar var bunun nedeni de Talas'ın tek hat üzerinden planlanmış olması" dedi. Tramvayında yaklaşık 6 ay sonra çalışmaya başlayacağını belirten Palancıoğlu, ikinci hattında hayata geçmesiyle birlikte sıkıntı yaşanmaması için Talas'ın ulaşım ağını yeniden ele alacaklarını söyledi.

İmar planlarının da 20-25 yıl önce yapıldığını ve konut ağırlıklı olduğuna dikkat çeken Palancıoğlu, sosyal alanların düşünülmediğini bu yüzden de özellikle Anayurt mahallesinde bir takım sorunların öne çıktığını ve bunların başında da ilkokul sorunu geldiğini belirtti. Talas'ın 37 il merkezinden daha kalabalık bir nüfusa sahip olduğunu söyleyen Palancıoğlu, "Şuanda 120 bin nüfusa sahip olan ilçemiz önümüzdeki 10 yılda 200 bine ulaşacak. Bunun için bütün çalışmalarımız Talas'ın sosyal, kültürel ve planlama açısından daha nitelikli hale gelmesi için olacak" dedi.

Palancıoğlu, yapılacak çalışmalara ilaveten Anayurt bölgesinden üniversiteye, öğrenci ve üniversite çalışanlarının kullanabileceği otobüs seferleri başlatacaklarını, aynı zamanda da ücretsiz bisikletler tahsis edeceklerini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Talas Yerel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, 12. kattan düşerek hayatını kaybetti

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, 12. kattan düşerek hayatını kaybetti

title