Haberler

MGC Başkanı Ünal'dan Mersin İdmanyurduna Destek Çağrısı

Güncelleme:

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, herkesi Mersin İdmanyurdu takımına destek vermeye çağırdı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Ahmet Ünal, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı'nın, "Şampiyonluk ve Süper Lig istiyorsak beni yalnız bırakmayın" çığlıklarına kulak verilmesini isteyerek, herkesi takıma destek vermeye çağırdı.

MGC Başkanı Ünal, yazılı bir açıklama yaparak, Mersin İdmanyurdu'na destek çağrısı yaptı. Mersin İdmanyurdu takımının oynadığı oyunla tüm engelleri aşarak şampiyon olacak güçte olduğunu vurgulayan Ünal, bu kentte yaşayan, ekmek yiyen herkesi, tüm sanayicileri, Mersin'de görev yapan bürokratları ve Mersin'i yönetmeye talip olan belediye başkan adaylarını Mersin İdmanyurdu'na destek vermeye çağırdı. Mersin İdmanyurdu'nun işgal yıllarında işgale direnen gençler tarafından kurulduğunu belirten Ünal, "Bu takım bizim birliğimizin, dirliğimizin, bağımsızlığımızın timsalidir. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'nın 'Şampiyonluk ve Süper Lig istiyorsak beni yalnız bırakmayın' çığlıklarına kulak vermenin zamanı artık gelmiştir" dedi.

Süper ligden düşen takımların ekonomik sıkıntı nedeni ile tepetaklak daha aşağılara gittiği bir dönemde, Başkan Kahramanlı'nın zoru seçerek takıma sahip çıktığını dile getiren Ünal, "Bu dönem geçmişte yapılan hatalardan ders alınarak az parayla şampiyon olacak bir kadro kurulmuştur. 11 Ocak'ta yapılacak kongrede başka aday çıkmadığına göre, tüm zorluklara rağmen takıma sahip çıkan Ali Kahramanlı'yı yalnız bırakmamak gereklidir" ifadelerini kullandı.

Mersin'deki büyük petrol kuruluşları ve Mersin'den kazanıp başka kentlere yatırım yapan büyük sanayi kuruluşları olduğuna işaret eden Ünal, bu kuruluşların şimdiye kadar Mersin İdmanyurdu'na destek çalışması yapmamalarının da üzüntü verici olduğunu kaydetti. Tüm büyük kuruluşları kent adına takıma maddi ve manevi desteğe çağıran Ünal, şöyle devam etti: "Mersin İdmanyurdu, bu kentin birliğinin, kardeşliğinin ve ekonomik istikrarının simgesi olmuştur. Zor bir köprüden geçen takımımıza destek gerekli. Eğer gerekli destek şimdi sağlanamazsa yarın sağlanacak destek çok geç olabilir. Şampiyonluk sadece kulüp yöneticilerinin istekleriyle değil, kentin desteği ile sağlanabilir. Taraftarları da tüm maçlara gelerek takıma destek vermeye çağırıyoruz." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Ahmet Ünal Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title