Haberler

Manisa Tso Başkanı Koşmaz'a Tebrik Ziyaretleri

Mayıs ayı başında yapılan seçimlerin ardından Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) yeni oluşan yönetimine tebrik ziyaretleri sürüyor.

Mayıs ayı başında yapılan seçimlerin ardından Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) yeni oluşan yönetimine tebrik ziyaretleri sürüyor.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Meclis Başkanı Hayati Dulman, Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Adnan Erbil, Muhasip Üye Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bankoğlu ve Mehmet Baki Kılıç, dün oda hizmet binasında tebrik ziyaretlerini kabul ettiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na günün ilk ziyaretini İl Müftüsü Sinan Cihan gerçekleştirdi. Yeni oluşan yönetime başarılar dileyen Müftü Cihan, "Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile kurumsal olarak iyi ilişkiler içindeyiz. Her zaman bizlerin yanında olan kurumumuz. Sayın Koşmaz'da Manisa'ya değerli hizmetleri olan başkanımız. Yeni dönemde de oluşan yönetim ile yine Manisa'mıza başarıyla hizmet edeceğinden şüphem yok. Kendisine ve ekibine yeni döneminde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Koşmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Bizler kurum olarak gücümüz ölçüsünde Manisa'mızın gelişmesi adına, ilerlemesi adına desteklerimiz oluyor. Müftülüğümüz ile de ortak projelerimiz oluyor. Geçmişte olduğu gibi, yeni dönemimizde de uyumlu çalışmalarımız devam edecek. Ben dayın Müftümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu ziyaretin ardında Başkan Koşmaz, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi. Nilgün Aksoy başkanlığında tebrik ziyaretinde bulunan Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Başkan Koşmaz'ı tebrik ederken, yeni dönemde yapacakları projeler hakkında bilgi verdiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın gün içerisinde çevre odalardan da konukları oldu. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Başkan Yardımcısı İ.Lütfi Kolat, Muhasip Üye Tahir Erdoğan,

Genel Sekreter Gülay Koç ve Bergama Ticaret Odası eski Başkanı Melih Kahraman, Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretlerini Manisa TSO'ya yaptıklarını belirten Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, "Bergama'da sakin bir ortamda, uyumlu geçen bir seçimlerin ardından yeni yönetimimiz oluşturduk. İlk oda ziyaretimizi de

Manisa TSO'ya yapmaya karar verdik. Sayın Koşmaz'ın bizlere vereceği öğütleri çok önemsiyoruz. Kendisinin tecrübeleri bizler için çok önemli. TOBB'da yıllardır yaptığı başarılı çalışmaları takdirle ve beğeni ile takip ediyoruz. Sayın Koşmaz'ın fikirleri bizim için altın değerinde. Bugün hem yeni yönetimimizi tanıtmak, hem de Sayın Koşmaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek istedik. Yeni dönemde sayın başkanımız ve ekibine başarı dileklerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Koşmaz, Bergama Ticaret Odası'nın her zaman geliştirdiği projelerle dikkat çeken odalar arasında yer aldığını belirterek, "Bergama yeni yönetim kurulumuz göreve geldi. Öncelikle ben kendilerine başarılar diliyor, ziyaretlerinden dolayı da memnuniyetlerimi ifade ediyor. Mayıs ayından bu yana oda ve borsalarımızda seçimler yapılıyor. Bir kısmında seçimler tamamlandı, bir kısmında ise hala devam ediyor. Bergama'da bizim de dışarıdan takip edebildiğimiz kadarıyla örnek bir seçim yapıldı. Melih Kahraman beyin de odaya olan katkısını unutmamak lazım. Seçim sürecinin ılımlı bir hava geçmesinde onunda katkıları olduğunu düşünüyorum. Zaten eski ve yeni başkanın bizlere birlikte yaptıkları ziyaretten, Bergama'daki birlikteliğin en güzel örneğini görüyoruz. Gönül bu birlikteliklerin ve uyumlu çalışmaların tüm odalarımızda olmasını istiyor. Ben Sayın Ürper ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum"dedi.

Manisa Sigorta Acenteleri Derneği de Koşmaz'ı ziyaret edenler arasındaydı. Başkan Bülent Erol, Başkan Yardımcısı Galip Berk ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gençoğlu, Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz ve Meclis Başkanı Hayati Dulman'ı tebrik ettiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'na gün içerisinde son tebrik ziyaretini Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin gerçekleştirdi. Emniyet Müdürü Çetin, yeni oluşan yönetim kuruluna başarılar diledi.

Geçtiğimiz dönem içerisinde Manisa Emniyet teşkilatı ile gayet uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, "Son olarak düzenlendiğimiz Alışveriş Şöleni'nde program akışımızın aksamaması ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi konusunda başta zatıaliniz olmak üzere, arkadaşlarımızın çok büyük destekleri oldu. Özellikle sizlere ve teşkilatınıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde de birlikte Manisa için yapabileceğimiz ne varsa, sizlerle birlikte işbirliği yapmaktan gurur duyarız. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Koşmaz Yaşar Coşkun Bergama Yerel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title