Haberler

Kayseri'de 33 arsa açık arttırmayla satılacak

Güncelleme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Kayseri'nin Develi, İncesu, Kocasinan, Melikgazi, Sarıoğlan ve Talas ilçelerinde bulunan 33 muhtelif arsa açık arttırma usulü ile satışa çıkarılacak. Arsanın peşin alımında yüzde 20 indirim uygulanırken, yüzde 25 peşin olarak yapılan ödemelerde ise 24 ay vade imkanı sağlanacak. Açık arttırma 29 Şubat günü saat 10.30'da yapılacak ve Ankara, İstanbul ve internet üzerinden katılım sağlanabilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Kayseri'de bulunan muhtelif 33 arsa açık arttırma ile satılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Kayseri'nin Develi, İncesu, Kocasinan, Melikgazi, Sarıoğlan ve Talas ilçelerinde bulunan 33 muhtelif arsa açık arttırma usulü ile satışa çıkarılacak. Arsanın peşin alımında yüzde 20 indirim uygulanırken, yüzde 25 peşin olarak yapılan ödemelerde ise 24 ay vade imkanı sağlanacak.

29 Şubat günü saat 10.30'da yapılacak açık arttırmaya Ankara ve İstanbul'dan katılım sağlanabilecekken, internet üzerinden de canlı katılım sağlanabilecek. İnternet katılımı için ise kayıtlar 26 Şubat günü saat 10.30'da sona erecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İklim Değişikliği Sarıoğlan Kocasinan İstanbul Kayseri İncesu Develi Ankara Develi Talas Çevre Emlak Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title