Haberler

Karşıyaka'da Tiyatro Dolu Günler

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Şubat ayında, iki salonda, 4 ayrı oyunla sanatseverleri ağırlayacak.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Şubat ayında, iki salonda, 4 ayrı oyunla sanatseverleri ağırlayacak. Sezona iddialı hazırlanan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, yetişkinlere ve çocuklara yönelik ayrı ayrı oyunlarla her hafta üç gösteri yapacak.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Şubat ayında, iki salonda, 4 ayrı oyunla sanatseverleri ağırlayacak. Zekeriya Hocalar yönetiminde, amatör oyuncularla hazırlanan oyunlar, bir sezon boyunca aralıksız sahneleniyor. Şubat ayında 10 gösteri ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak olan oyuncular, ücretsiz gösteriler için herkesi salonlara davet etti.

YETİŞKİN VE ÇOCUK OYUNLARI

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu bu sezon Orhan Kemal'in yazıp Mustafa Gültekin'in uyarladığı "Tersine Dünya", Joseph Otto Kesselring'in yazdığı "Ahududu", Charles Perrault'un yazdığı çocuk oyunu "Çizmeli Kedi" ve Hans Christian Andersen'in yazıp Gülen İpek Abalı'nın uyarladığı "Çirkin Ördek Yavrusu" adlı çocuk oyununu sahneliyor. Karşıyaka'nın sanatla iç içe olduğunu belirten Belediye Başkanı Cevat Durak, "Karşıyaka'ya kazandırdığımız salonlar ile kentimiz kültür ve sanatın başkenti olma yolunda önemli yol kat etmiştir. Belediye tiyatromuz da hazırladıkları oyunlarla farklı salonlarda tiyatro severlerin karşısında oluyor. Tiyatroya gönül veren oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

BELEDİYE TİYATROSU GÖSTERİLERİ

Ahududu adlı oyun: 8-15-22 Şubat Ziya Gökalp Kültür Merkezi

Çizmeli Kedi adlı oyun: 9-16-23 Şubat Ziya Gökalp Kültür Merkezi

Tersine Dünya adlı oyun: 1 Şubat Ziya Gökalp Kültür Merkezi

Çirkin Ördek Yavrusu adlı çocuk oyunu: 8-15-22 Ahmet Piriştina Kültür Merkezi Oyunları izlemek isteyenler, Kültür Müdürlüğü veya salonlardan ücretsiz davetiye alabilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ziya Gökalp Karşıyaka Hocalar Yerel Haberler

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Burdur'da diyalize giren hastalar rahatsızlandı: 18'inin durumu ağır

Burdur'da diyalize giren hastalar rahatsızlandı: 18'inin durumu ağır

Bakmadan Geçme

YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim?
Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title