Haberler

Erdoğan'a Destek Açıklaması

Güncelleme:

Batmanda bazı Sivil Toplum Örgütleri, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a destek vereceklerini açıkladılar.

'Batman Çözüme Destek Platformu'ndan Erdoğan'a destek açıklaması...


Aralarında 'İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, Müsiad, Bey-der, Aile-Der, Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Büro Memur-Sen, Enerji-Bir-Sen, Kültür Memur-Sen, Birlik Haber-Sen, Ulaştırma Memur-Sen, Bayındır Memur-Sen, Toç Bir-Sen, Bem-Bir-Sen, İHH Batman temsilciliği' ve bir çok sivil oluşumun bir arada olduğu 'Batman Çözüme Destek Platformu' bileşenleri, Ak Parti adayı Sayın Recep Tayip Erdoğan'a destek vereceklerini deklare ettiler.

Esnaf Kefalet Kooperatif Toplantı Salonunda bir raya gelen platform bileşenleri, adına açıklama yapan İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Davut Okçu "Türkiye'nin bu dönüşüm hikayesine, reform sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen, İsrail Devlet Başkanına "one minute" diyebilen, Çözüm Sürecini sahiplenen "Milletin Adamı" Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz. Özellikle Çözüm Sürecine karşı kurulan kirli ittifaklara karşı Sayın Başbakanın desteklenmesini sürecin selameti açısından kaçınılmaz bir tercih olarak görmekteyiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Bir Sen Diyanet Sen Yerel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title