Haberler

Beykonak'ta Asfalt Çalışması Mayısta Tamamlanacak

Beldeden mahalleye dönüşen Beykonak Mahallesi'nde Kumluca Belediyesi tarafından asfalt çalışması yürütülüyor.

Büyükşehir Yasası ile Kumluca'nın mahallesi olan Beykonak'ta yürütülen asfalt çalışmasının gelecek ay tamamlanacağı bildirildi.

Beykonak'ta, seçimlerin ardından başlatılan asfalt çalışması devam ediyor. Asfalt çalışması yapılan yol, Beykonak Mahallesi'nin yanı sıra Mavikent ve Adrasan mahallelerinin de ulaşımını sağlıyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, yerel seçimler öncesi seçimlerden sonra ilk işlerinin Beykonak Mahallesi'nin asfalt çalışması olduğunu söylediklerini ve seçimlerin ertesi günü burada çalışma başlattıklarını söyledi.

Kumluca Belediyesi ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaların büyük bir bölümünün tamamlandığını ifade eden Çetinkaya, "Beykonak'ta asfaltlama çalışmamız planladığımız doğrultuda sürüyor. İlk olarak yollarımızın altyapısını oluşturup, asfaltlamaya hazır hale getiriyoruz. Şu anda asfaltlama için üç ekibimiz çalışıyor ve yolların büyük bölümünü asfalta hazır hale getirdik" dedi.

Mayıs ayında Beykonak'ta asfaltlamaya geçeceklerini belirten Çetinkaya, mayıs ayı sonuna kadar da asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak yıllardır asfalt sıkıntısı çeken Beykonak halkının asfalta kavuşmasını sağlayacaklarını bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Mavikent Beykonak Yerel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title