Haberler

Başkan Uygur: "Oy Hedefimiz Yüzde 70"

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Yönetimi, ilçe ziyaretleri kapsamında Torbalı’ya geldi.

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Yönetimi, ilçe ziyaretleri kapsamında Torbalı'ya geldi. Torbalı İlçe Örgütü'nü ziyaret eden İl Yönetimini CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, Gençlik Kolları Başkanı Emre Uzunbay ve çok sayıda partili vatandaş karşıladı. Toplantıya Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar, CHP'yi ulu bir çınara benzetti.

AKPINAR, "AKP'Yİ AYAKKABI KUTULARINA GÖMECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok köklü bir parti olduğunu belirten Akpınar, "Cumhuriyet Halk Partisi ulu bir çınar gibidir. İl Örgütleri dalları, İlçe Örgütleri yaprakları, gençleri de filizleridir" dedi. 30 Mart'ta AK Parti'ye fark atacaklarını da belirten Akpınar, "Bunu her zaman söylüyorum, adayımız kim olursa olsun, hepsi de bizim için değerlidir. Genel Merkezimizin atadığı aday ile yolumuza devam edip, AKP'yi Torbalı'da mezara gömer gibi sandığa gömeceğiz, ayakkabı kutularına gömeceğiz" şeklinde konuştu.

SOYDAN, "BELEDİYE BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİ ORTADA"

İlçe Başkanı Akpınar'ın ardından söz alan CHP İzmir İl Başkanı İbrahim Soydan, "Bugün Torbalı'da rahat bir seçim alabileceğimizi söylüyorsak, bunu değerli Belediye Başkanımız İsmail Uygur ve hizmetlerine borçluyuz. Son 10 yıldır Torbalı'ya yapılan hizmet ve kazandırılan eserler ortada. Ben bir Cumhuriyet Halk Partili olarak sayın belediye başkanımıza burada bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" dedi.

UYGUR, "OY HEDEFİMİZ YÜZDE 70"

Torbalı'da rahat bir seçim alacaklarını ifade eden Başkan Uygur, "Bizim savcıları, hakimleri görevden alma yetkimiz yok. O nedenle verdikleri karar ne kadar haksız, ne kadar adaletsiz olsa da boyun eğmek zorundayız. Maalesef seçime girme yolumuz engellendi. Ama hiç önemi yok, birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımız var, Genel Merkezimiz hangi arkadaşımızı uygun görüp aday gösterirse arkasında durup çalışmalarımıza devam edeceğiz. En az yüzde 70 oy oranıyla bu seçimleri alacağız, zaten şurada kısa bir süre kaldı, hep beraber yaşayarak göreceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi İsmail Uygur Torbalı İzmir Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title