Haberler

Başkalespor Hedef Büyüttü

Van 1. Amatör Kümede Mücadele Eden Başkalespor Kulübü Başkanı Arafat Aslan, Yenilenen Yönetim ve Kadrolarıyla Bu Yıl Hedeflerinin 3. Lig Olduğunu Söyledi.

Van 1. Amatör kümede mücadele eden Başkalespor Kulübü Başkanı Arafat Aslan, yenilenen yönetim ve kadrolarıyla bu yıl hedeflerinin 3. lig olduğunu söyledi.

Başkalespor takımı sezonun ilk antrenmanına çıktı. İlk antrenman başkan ve yeni yönetim tarafından izlendi. Top başı yapan sporcular şampiyon olmak için iddialı olduklarını söylerken, kulüp başkanı ise hedeflerinin 3. lig olduğunu söyledi. Başkalespor Kulüp Başkanı Arafat Aslan, sezon öncesi, Van, Hakkari ve Yüksekova'dan yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendirdiklerini belirtti. Başkan Aslan, "Başkalespor olarak bu yıl takımımızı 3. lige çıkarmak için uğraşacağız. Bunun için çok güzel transferler yaparak takımı güçlendirdik. Yeni transferlerimizle güçlü bir kadro oluşturup sahaya çıkacağız" dedi.

(AKK-Y)

26.08.2007 16:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title