Haberler

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı'dan Vali Azizoğlu'na Ziyaret

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’na ziyarette bulundu.

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'na ziyarette bulundu. Ziyarette açıklama yapan Başkonsolos Süleymanlı, "Türkiye'ye yapılan saldırı Azerbaycan devletini hiddetlendirdi" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Bartın'dan Erzurum'a atanan Vali Seyfettin Azizoğlu'nu, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı ziyaret etti. Ziyarette Azerbaycan ile Türkiye'nin kardeş olduğu vurgusunu yapan Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı, "İnşallah beraber Azerbaycan ile Türkiye'nin ilişkilerini daha da geliştiririz. Zaten Azerbaycan ile Türkiye kardeş ülkedir. Tüm alanlarda iki ülke arasında ciddi anlamda gelişmiş ilişkiler vardır. Bu ilişkiler sayesin de Azerbaycan ile Türkiye uluslararası camiada da birbirlerini destekliyor. İlişkilerin daha iyi olması için elimden gelenin daha fazlasını yapacağız" dedi.

TÜRKİYE'YE YAPILAN SALDIRI AZERBAYCAN DEVLETİNİ HİDDETLENDİRDİ

Başkonsolos Süleymanlı, "Türkiye'ye yapılan dünkü saldırı Azerbaycan devleti olarak bizi hiddetlendirdi" diyerek, "Türkiye'ye dünkü terör saldırısından dolayı baş sağlığı dilerim. Bu hain saldırı bizi derinden üzdü. Azerbaycan devleti olarak bu saldırı bizi hiddetlendirdi ve teröre olan nefretimizi daha da güçlendirdi. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir ve bu terör belasını sonuna kadar bitirecektir" ifadelerini kullandı.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu da girilen mücadelenin zor bir mücadele olduğunu belirterek, "Mücadelemiz zor bir mücadele. Güzel bir coğrafyada yaşıyoruz bundan dolayı mücadelesi de zor olacak. Devletimiz ve milletimiz terörle olan mücadelemiz de kararlılığını sürdürecektir. Bu konuda kardeş ülke olan Azerbaycan'ında böyle güzel temennileri için teşekkür ederim. İki ülkenin arasını en hızlı şekilde daha da güçlendireceğiz ve bu terör belasından da en kısa zamanda kurtulacağız" diye konuştu.

Vali Seyfettin Azizoğlu konuşmaların ardından Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanlı Azerbaycan Erzurum Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title