Haberler

Ayağını Kurtaran Hekimlere Teşekkür Etti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, yaklaşık 2 aydır ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilen Servet Güven ve ailesini makamında ağırladı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, yaklaşık 2 aydır ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilen Servet Güven ve ailesini makamında ağırladı.

ADÜ Diyabetik Ayak Merkezi'nde tedavi gören ve ayağını bilek hizasından kaybetme tehlikesi yaşayan Servet Güven, tedavi sürecinde gösterilen ilgi ve nezakete teşekkür ederek, Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Türkiye'de örnek bir sağlık merkezi olduğunu söyledi.

Şeker hastası olan Servet Güven, hastalık kaynaklı birtakım sıkıntılar dolayısıyla Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedaviye başladıklarını, bu süre zarfında tedavisini gerçekleştiren doktor, hemşire ve destek veren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istediğini söyledi. Tedavi sürecinde sol ayak başparmağını kaybettiğini ancak ayağının bilek hizasında kaybetmekten kurtulduğunu belirten Güven, "Hastanemizin verdiği hizmet gerçekten takdir edilmesi gereken bir hizmet. Yaklaşık 2 ay boyunca Enfeksiyon, Ortopedi, Plastik Cerrahi ve Genel Cerrahi bölümlerinde tedavi gördüm. Bu hizmetten o kadar memnun kaldım ki rektörümüze de bunu belirtmek ve ona da bir teşekkür etmek istedim. Allah hepsinden razı olsun. Bu duygularımı iletmek için Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan'ı ziyaret ederek memnuniyetimi anlatmak istedim" dedi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bircan ise, hastanede yatan hastaların ADÜ Ailesi için hastadan çok misafir olduğunu ifade ederek tedavisi tamamlanan Servet Güven'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanenin gerçekleştirdiği başarılı operasyon ve tedavilerle adından söz ettirdiğini belirten Bircan, "Uygulama ve Araştırma Hastanemizi konusunda önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Gerçekleşen tedavilerdeki başarı oranı, çevre illerden benzer rahatsızlıkları yaşayan hastalar üzerinde büyük etki yarattı. Üniversitemiz bölgede önemli bir marka olma yolunda inşallah daha büyük adımlarla yürüyecek. Bu başarıda katkı sağlayan tüm personelime teşekkür ediyorum. Buradan da Aydın halkına çağrıda bulunmak istiyorum: bu süreç herkesin başına gelebilecek bir süreç. Biz Diyabetik Ayak Merkezimizle bu konuda çok önemli çalışmalar ve tedaviler yapıyoruz. Ancak merkezimizin eksikleri var. Bu konuda Aydın halkının duyarlı davranacağına inanıyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Cavit Bircan Türkiye Aydın Yerel Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title