Haberler

Atabek'ten Başkan Dişli'ye Ziyaret

AK Parti Sakarya’dan Milletvekilliği adaylığı başvurusunu yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan eski Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

AK Parti Sakarya'dan Milletvekilliği adaylığı başvurusunu yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan eski Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret etti.

Başkan Dişli'ye yaptığı ziyarette konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, "Partimin her kademesinde görev yaptım. Sakarya'yı çok iyi tanıyorum. Sizler de beni çok iyi

tanıyorsunuz. Şimdi de Milletvekili olarak bu davaya hizmet etmek istiyorum. Bugün çıktığım bu kutlu yolda sizlerin de desteklerinizi bekliyorum"dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, "Kadınlarımızın siyasette her zaman önemli bir yeri olmuştur. Ülkemizin bu günlere gelmesinde şüphesiz kadınlarımızın çok büyük rolü var. Sayın vekil aday adayımız Çiğdem Erdoğan Atabek'in de uzun dönemdir hem partide hem Bakanlıkta yaptığı başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Biz de çıkarılacak listeye elimizden gelen desteği göstereceğiz. Kendisine çıktığı bu güzel yolda başarı diliyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiğdem Erdoğan Süleyman Dişli Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
293 yıl ceza alan sapık sucu, istismar ettiği çocukların ailelerini suçladı

293 yıl ceza alan sapık sucu, istismar ettiği çocukların ailelerini suçladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title