Haberler

Arkas Spor'da Hedef Yarı Final

Basın sözcüsü Özden: "İstanbul'daki iyi oyun ve skoru İzmir'de de tekrarlayıp tur atlayan taraf olmak istiyoruz"

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off ilk tur birinci maçında Galatasaray FXTCR'yi 3-0 mağlup eden Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, " İstanbul'daki iyi oyun ve skoru İzmir'de de tekrarlayıp tur atlayan taraf olmak istiyoruz" dedi.

Özden, yaptığı açıklamada, dünkü maçta aldıkları galibiyetle avantajı ele geçirdiklerini, İzmir'de de rakiplerini yenip yarı finale çıkmak istediklerini söyledi. İzmir'de seyirci desteğini kullanmak istediklerini kaydeden Özden, "İstanbul'daki iyi oyun ve skoru İzmir'de de tekrarlayıp tur atlayan taraf olmak istiyoruz. İzmirli voleybolseverlerden yine destek bekliyoruz" dedi.

Arkas Spor ile Galatasaray FXTCR arasındaki serinin ikinci maçı 4 Nisan Cuma günü saat 18.00'de Atatürk Voleybol Salonu'nda oynanacak. Arkas Spor, yarın da rakibini yenmesi halinde yarı finalde Fenerbahçe Grundig-Gümüşhane Torul Gençlik serisinin galibiyle karşılaşacak.

Mavi beyazlı ekip müsabakayı kaybetmesi halinde yarı finale çıkacak üçüncü ekibin belirleneceği müsabaka yine İzmir'de oynanacak. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Galatasaray Uğur Özden İstanbul İzmir Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title