Haberler

AK Parti Adayları İşçilerle Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Seçim çalışmaları kapsamında 4. Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı ve adayı Rıdvan Fadıloğlu ve teşkilat üyeleri; Rad Tekstil çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında 4. Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı ve adayı Rıdvan Fadıloğlu ve teşkilat üyeleri; Rad Tekstil çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

4. Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaretinde işçilerle öğle yemeği yiyen Şahin ve Tahmazoğlu, yemek sonrası işçilerle uzun süre sohbet etti.

VATANDAŞLARIMIZI EV SAHİBİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Son 5 yılda Şahinbey ilçesinde 131 bin kişilik bir nüfus artışının olduğunu söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Tahmazoğlu, "Ülkelerinde yaşanan iç karışıklıktan dolayı şehrimize gelen ve misafir edilen Suriyelilerle birlikte ilçemizin nüfusu 950 binlere çıkmıştır. Bu durumda en büyük sıkıntı konut olmuştur. Buna bağlı olarak kiraların artması. Bu noktada Şahinbey Belediyesi olarak geçtiğimiz 5 yıl içerisinde 5 bin konut yaptık. Büyük bir kısmını dar gelirli vatandaşlarımıza 10 yıl vadeli, kira öder gibi ayda 400 TL taksitle verdik. Bu çalışmamıza devam edeceğiz. Bakanımızda inşallah 30 Mart'tan sonra sizlerin de destekleriyle Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, diğer ilçelerimizle de beraber el ele vererek sizlerin alabileceği konut sayısını artırabilmek için çalışmalar yapacağız. Yine sizleri işinize gidip gelişlerinizde rahat ettirmek için başta Özdemirbey Caddesi olmak üzere, Yeşilvadi'de açtığımız 12 kilometrelik yolla hiç şehir içine girmeden, kısa sürede gelip gideceksiniz. Amacımız sizleri rahat ettirmektir. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde Sayın Bakanımızın da büyük katkılarıyla, el ele çok daha güçlü ve güzel hizmetler sunacağız" dedi.

BİZ HEPİMİZ BİRBİRİMİZİZ

'Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, "Bugün burada biz nereden geldik nereye gidiyoruz diye arkadaşlarımızla muhabbet ederken, aslında hiç birimizin birbirinden farkı olmadığını, hepimizin bu konuda bir ve beraber olarak, birbirimizi anlayarak, birbirimizle kader birliği yaparak, iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta bir ve beraber olma anlayışıyla yola çıktığımızı görüyoruz. Bizler kardeşiz, birbirimizin dilinden çok iyi anlarız. Bu ülkenin gelişiminde de en önemli şeyin üretim olduğunu, sanayi olduğunu biliyoruz. Biz işçimizi enflasyona ezdirmemek için onun üzerinde satın alma gücü paritesini oluşturduk. Hala bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Hala çok daha iyilerine layık olduğunuzu biliyoruz. Ama bir taraftan da yaşamı kolaylaştıracak sosyal projeler, işte bu söylediğimiz eğitimde yapılan destekler, sağlıkta yapılan destekler, Yerel yönetimlerin yaptığı desteklerle de yaşamı kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla biz büyük fotoğrafa bakıyoruz. Biz kimseyi kimseden ayırt etmeden, herkesin kardeşlik ruhunu hak temelli korumak zorundayız" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Fatma Şahin Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
title