Haberler

26 Yıldır Ormanları Gözetliyolar

Kütahya’da Karabağ Gözetleme Kulesi’nde çalışan İsmiye ve Baki Saltan çifti, 26 yıldır ormanları gözetliyor.

Kütahya'da Karabağ Gözetleme Kulesi'nde çalışan İsmiye ve Baki Saltan çifti, 26 yıldır ormanları gözetliyor.

1988 yılından bugüne kadar Orman Bölge Müdürlüğü'nün kadrolu personeli olarak çalışan İsmiye Saltan ve eşi Baki Saltan, işlerini severek yaptıklarını söylediler.

Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü Karabağ kulesinde bayram, tatil demeden, görev başında olan İsmiye Saltan ve Baki Saltan'ı ziyaret etti.

Yılların kazandırdığı tecrübe ve sorumlulukla; orman yangınları konusunda en önemli yerde görev alan İsmiye Saltan, kendi hikayesini anlatırken yaşanan onca zorluğa rağmen, kulede; bir bayan olarak aynı zamanda bir anne olarak çalışmanın kendisinde bıraktığı haklı gururu ve hayatındaki etkilerini anlattı.

İsmiye Saltan, her mesleğin zor yanları olduğu gibi orman işçiliğinde de belirli dönemlerde zorlu sınavlardan geçtiklerini ifade etti.

Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, "Ormanlarımızı muhafaza etmek, korumak, geliştirmek bizim boynumuzun borcu. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak istiyorsak, ormanlarımıza sahip çıkmalı ve daha duyarlı olmalıyız. Orman yangınlarının erken tespiti ve küçükken söndürülebilmesi, hızlı ve etkin müdahale için, yangın gözetleme kulelerimize önem veriyor, personelimizi her anlamda destekliyoruz. Yapılan istatistiklere göre orman yangınlarının %95'inin insan eliyle çıktığını bilmekteyiz.'Her şey bizim elimizde' . 24 saat gözetlediğimiz ormanlarımızı vatandaşlarımızın da sahiplenmesini ve daha dikkatli olmasını istiyoruz.Bölge Müdürlüğü olarak kulelerde ve yangın ekiplerinde çalışan personelimize en iyi imkanları sunma gayreti içindeyiz. Bu eski kulemizin yanına daha modern ve daha güzel bir kule inşaa ettik, bitince inşallah daha rahat edeceksiniz. Bunda sonra da sizden istediğimiz, bu güne kadar yaptığınız gibi bundan sonrada çok dikkatli bir şekilde ormanlarımızı gözleyeceksiniz. Sizin bir dakika bile yangını erken haber vermeniz çok şeyi değiştirir. Bu gayretinizde eksilme olmasın" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Karabağ Kütahya Yerel Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title