Haberler

Yattara Hıçkırıklarla Veda Etti

Güncelleme:

Yattara, bugün Trabzon'dan ayrılırken havalimanında gözyaşlarına hakim olamadı.

Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımıyla anlaşan Yattara, bugün Trabzon'dan ayrılırken havalimanında gözyaşlarına hakim olamadı, hıçkırarak ağlarken, "Kalbim burada olacak" dedi.

Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren takım kaptanı Ibrahima Yattara, bugün Trabzon'a veda etti. Bordo mavili takımda 8 yıldır oynayan Yattara'yı havalimanında en yakın futbolcu arkadaşlarından Hasan Üçüncü ile birlikte 4 kişi uğurladı. Üzerinde Türk bayrağı bulunan ve Türkiye yazan kırmızı beyaz bir t-shirt giyen Yattara'yı hiç bir yönetici veya bir dönem çok sevilen taraftarların uğurlamaması dikkat çekti.

HIÇKIRIKLARA BOĞULDU

Formasını 8 yıldır giydiği bordo mavili formayı öpen Yattara, "Hiç bir zaman başka bir takımı bu kadar sevmeyeceğim. Gidiyorum ama kalbim burada olacak" dilye konuştu. Yattara, güvenlik kontrolünden geçmeden önce arkadaşlarıyla vedalaşırken de gözyaşlarına hakim olamadı.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Hasan Üçüncü'ye sarılarak hıçkırarak ağlamaya başlayan Yattara, uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı. Bu sırada Yattara'yla birlikte havalimanında bulunan diğer arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Yattara, daha sonra koşarak güvenlik kontrolünden geçti ve ardına bakmadan içeri girdi. Yattara'nın veda anına havalimanında bulunan bazı yolcuların da duygulandığı gözlendi.

YES - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title