Haberler

Tüm Projeler Rafa!

İnsanlığın ve Kültürümüzün Köklerine Müzikal Yolculuğa Çıkan Sezen Aksu, Çok Önem Verdiği Bu Çalışma İçin, Konser Dvd'si ve Yeni Şarkılardan Oluşan Albüm Projesini İptal Etti

İNSANLIĞIN VE KÜLTÜRÜMÜZÜN KÖKLERİNE MÜZİKAL YOLCULUĞA ÇIKAN SEZEN AKSU, ÇOK ÖNEM VERDİĞİ BU ÇALIŞMA İÇİN, KONSER DVD'Sİ VE YENİ ŞARKILARDAN OLUŞAN ALBÜM PROJESİNİ İPTAL ETTİ

Sezen Aksu, 'Kök'ünü bulmak için bütün projelerini iptal etti. Aksu, geçen ay 'Kök' adını verdiği farklı bir albüme başlamıştı. 2008'in ilk yarısında bitireceği albümün hazırlığı bütün zamanını aldığı için aralıkta çıkaracağı konser DVD'sini ve yeni şarkılarından oluşacak albümünü rafa kaldırdı. Sanatçı 'Kök, kapsamlı akademik ve kültürel araştırma gerektirdiği için diğer projelerimi iptal ettim' dedi.

80 KİŞİLİK EKİPLE ÇALIŞIYOR

Minik Serçe, 'Kök' albümüyle ilgili 'Bu albüm için kültürümüzün ve insanlığın köklerinden izler taşıyan eserler bulmaya ve bu paralelde şarkılar üretmeye gayret ediyorum. Kendimi bir süre sadece bu çalışmaya odaklayacağım. Eski, yeni, bilinen ya da kuytularda kalmış birçok eseri gün ışığına çıkaracak olmaktan heyecan duyuyorum' dedi. Aksu, albüm için yurtdışından 80 kişilik bir ekiple çalışıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title