Haberler

Trabzonspor'da Yeni Görev Dağılımı Yapıldı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Boşalan 3 Başkan Yardımcılığı Görevlerinin İkisine Aydın Pişiren ve İbrahim Baturoğlu'nu Getirdiklerini, Diğer Üyelere Eski Görevlerini İade Ettiklerini Belirterek, Trabzonspor Yönetim Kurulunun Görevine Devam Ettiğini Söyledi. Albayrak, Önde Gelen Gücün İse Trabzonspor Gücü Olduğunu Sözlerine Ekledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, boşalan 3 başkan yardımcılığı görevlerinin ikisine Aydın Pişiren ve İbrahim Baturoğlu'nu getirdiklerini, diğer üyelere eski görevlerini iade ettiklerini belirterek, Trabzonspor yönetim kurulunun görevine devam ettiğini söyledi. Albayrak, önde gelen gücün ise Trabzonspor gücü olduğunu sözlerine ekledi.

Trabzonspor yönetim kurulu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaklaşık 2 saat süren olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Kulüp Başkanı Nuri Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Son yaşanan olayların ardından geçen hafta yönetim kurulu üyelerinden görevlerini iade etmelerini istediğini belirterek, bugün yaptıkları toplantı sonucunda yönetimin yeni görev dağılımını gerçekleştirdiğini söyledi. Albayrak, "Bugün yaptığımız toplantıda boşalan üç başkan yardımcılığının ikisine İbrahim Baturoğlu ve Aydın Pişiren geldiler. Bir başkan yardımcılığına ise şimdilik atama yapılmadı. Diğer arkadaşlar ise görevlerine devam edecekler. Bu şekilde yolumuza devam ediyoruz. Trabzonspor Kulübü her

zaman güçlüdür. Yönetimde bulunanlar ona güç katmalıdır. Kulübün dışına çıkan arkadaşlar çıktıktan sonra güç Trabzonspor'da kalır" dedi.

Basın mensuplarının gelişmelerden rahatsız olan yöneticilerin istifa etmeleri durumunda sergilenecek tavra yönelik sorularına ise başkan Albayrak, "Eğer bize böyle bir resmi belge ulaşırsa yedek yöneticilerden alacağımız arkadaşlarla yolumuza devam ederiz. Ama şu ana kadar bize ulaşmış resmi bir istifa yok" şeklinde cevap verdi.

Çok önemli bir maçın arifesinde olduklarını belirten Albayrak, "Yönetim kurulu toplantısında Fenerbahçe -Trabzonspor maçının da değerlendirmesini yaptık. İnşallah bu haftaki maçımızı da kazanırız. Ligde 4. olup UEFA Kupası'na katılma şansımız devam ediyor. Son 3 maçımızı alırsak UEFA Kupası'na katılacağımıza inanıyoruz" dedi.

Gazetecilerin İbrahim Hacıosmanoğlu'nun iddialarıyla ilgili sorularına üzerine Albayrak şöyle konuştu;

"İcranın olduğu her yerde eksiklerde olabilir. Bu kadar büyük bir camiada bilgi ve belgesiz yapılan konuşmalar iddiadan öteye geçemez. Gazeteler her gün birçok iddiayla dolu. Trabzonspor iddialarla vakit geçirecek zaman harçayacçak durumda değil."

Başkan Nuri Albayrak, kongrenin Trabzonspor'a fayda sağlamayacağını belirterek, "Trabzonspor'a kongrenin faydalı olacağını düşünseydik giderdik. Ama 6 ayda iki kongreyi kaldıramayız. 2005 Aralık ayında geldiğimizde 11. sıradaydık. Yaptığımız transferlerle UEFA'ya gittik. Bu sezon şanssızlıklar yakamazı bırakmadı. Hakem hataları, sakatlıklar oldu. Bunun yanında yönetim olarak da hatalarımız oldu. Kongre kulübe yarar sağlamaz. Bizden sonra gelecek yönetimlerin camiada onaylanıp 3 yılda bir seçim yapılması

gerekir. Eğer olmazsa istikrar sağlanmaz. 6 ayda iki kongre yapmak Trabzonspor gibi büyük bir kulübe yakışmaz" dedi.

(GÖK-MFS-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title