Haberler

Tokat Çevre Yolu Açılışa Hazırlanıyor

Tokat Çevre Yolu açılışının Kurban Bayramı'na yetiştirilmesi için çalışmalara ağırlık verildiği bildirildi.

Tokat Çevre Yolu açılışının Kurban Bayramı'na yetiştirilmesi için çalışmalara ağırlık verildiği bildirildi.

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Tokat Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kemal Özdilek'le birlikte yerel ve ulusal basın çalışanlarını makamında kabul etti. Ziyarette gündeme gelen Tokat trafiği konusunda Vali Taşkesen, bir takım çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi. Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda yaşanan trafik yükünü azaltabilmek için Behzat Deresi'nin her iki kenarından geçen yola ağırlık verileceğinin altını çizen Vali Taşkesen, bir diğer önemli proje olan Çevre Yolu'nun ise Kurban Bayramı'na açılabilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk'un bu yönde gayretleri olduğuna dikkat çeken Vali Taşkesen, Çevre Yolu'nun açılmasının ardından kentteki trafik yükünü hafifletecek çözüm önerileri üzerinde de çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Öte yandan Turhal Karayolu Organize Sanayi Bölgesi'nden geçerek Derbent Boğazı, Erenler Mezarlığı bölgesi ve Büyükbeybağı Mahallesi'nden Sivas karayoluna bağlanacak olan yaklaşık 9 kilometrelik çevre yolunda asfalt çalışmalarının tamamlandığı kavşak ve bağlantı yollarında ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşkesen Kurban Bayramı Gaziosmanpaşa Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title